Sneak Preview: tipje van de sluier nieuw Antwerps Boetiekhotel

Binnen afzienbare tijd zal in het Antwerpse stadscentrum een vijfsterrensite openen, een toevluchtsoord van rust midden in de stad, voor veeleisende reizigers, zakenmensen en enthousiaste Antwerpenaars. Het wordt een locatie die een ongeëvenaarde ervaring in een groene oase te bieden heeft, vlakbij al het spannende dat Antwerpen zo typeert. Een plek om (samen) te werken, mensen te ontmoeten, maar vooral voluit te genieten van alles wat het leven zo mooi maakt: wellness, kunst, cultuur, culinaire verwennerijen.

Op 8 mei jl. had ik het voorrecht om de bouwwerf van dit nieuwe luxehotel in centrum Antwerpen te bezoeken, geflankeerd door twee heel enthousiaste protagonisten, met name de General Manager en de Director of Sales. Een onvervalste ’Sneak Preview’ als het ware, want locatie en naam moeten we nog even geheim houden.

Tipje van de sluier

Wat we al wel kunnen meegeven, is dat het toekomstige vijfsterren-superior hotel in 2021 de deuren zal openen en 97 kamers zal tellen in een historisch pand omgeven door een groene oase middenin de Koekenstad. Het huidige gebouw wordt momenteel volledig heringericht tot een luxehotel, incluis vier verschillende restaurants met Michelin chef-koks, een volledig uitgeruste fitness en unieke spa met behandelingen op basis van eigen kruidensamenstellingen en 19 state-of-the-art vergaderfaciliteiten.

Deze voorlopig geheime stek wordt tevens de nieuwe culinaire ‘hotspot’ van de Sinjorenstad, inclusief bekende chefs met ronkende namen, alsook nog een aantal high-end winkels, zoals o.a. een gezondheidsapotheek en een artisanale bakkerij.

Ik kijk er bijgevolg naar uit om volgend jaar erbij te zijn wanneer dit nieuwe Antwerpse pareltje de deuren zal openen. Wordt vervolgd! – Olivier Wauters

Shares

You May Also Like

Extended Reality Makes Television History with Katy Perry’s “Daisies” Performance on “American Idol”

Shot at PRG Studios Los Angeles, groundbreaking performance pushes boundaries for Extended Reality Katy ...

Exit fases Corona Lockdown: werd de beurzensector vergeten?

Sinds enkele weken is een geleidelijke heropstart van de economie merkbaar. Eerst de industrie. ...

What are the Blue Moon Online Event Studios @ Ter Elst ?

The Blue Moon Online Event Studios are the one-stop-shop for your online event! Together ...

Interview met Sophie Naze, zaakvoerder KonseptS, het brein achter ‘Staycation’

Beweren dat de Corona-pandemie lelijk heeft huisgehouden in onze samenleving en economie, is een ...

BUTIK Agency lanceert: “Blij in de wachtrij”

Afgelopen weekend ontvingen de BASE winkel in Brussel en de Telenet winkel in Antwerpen ...