Soundfield steekt zorgsector hart onder de riem met lichtprojectie

Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs nam  Soundfield deel aan de Belgisch-Nederlandse grensoverschrijdende projectie ‘Light the Sky’, een actie voor alle AV-bedrijven die zwaar getroffen zijn door de Corona-crisis. Met de actie werd een lichtpuntje aan de hemel geprojecteerd om aandacht te vragen voor hun zaak. De Eventbedrijven waren als eerste getroffen door deze crisis en zullen waarschijnlijk als laatste weer opstarten .

Soundfield wil ook zijn lokale verankering niet vergeten .  “Ons bedrijf werd opgericht in Aalst, maar werkt momenteel voor 50%  internationaal,  de liefde voor de stad is echter gebleven. Dat hebben we tevens met onze actie willen benadrukken. Ondanks het feit dat we nu in Denderhoutem gehuisvest zijn, evenwel maar op 3 km van Aalst, hebben we nog een tweede lichtprojectie gedaan in het centrum van Aalst.”

De reden is simpel. “Lokaal hebben we “Lightthesky” verder willen uitbreiden,” stelt Jan Lambrecht. “Niet alleen voor de mensen van de AV-sector, maar voor iedereen die deze dagen aan het werk is, vooral in de zorg. Waarom hebben we dat gedaan? Omdat quasi alle partners van onze werknemers hier bij Soundfield in de zorgsector werken. Zo zijn onze mensen twee keer getroffen, onze personeelsleden zijn technisch werkloos, terwijl hun partners op overuren draaien.”

Soundfield had de actie op voorhand aangekondigd bij de twee grote ziekenhuizen in Aalst. “Daar is enorm positief op gereageerd,” aldus Jan Lambrecht. “We hebben heel veel sms-berichtjes ontvangen van het verplegend personeel.”

Interessant detail: de projecties waren tevens een primeur voor het bedrijf. “Die projecties hebben we verwezenlijkt met de allernieuwste toestellen die eigenlijk binnenkort zouden worden voorgesteld op de internationale licht- en geluidsvakbeurs van Frankfurt die ondertussen ook is geannuleerd,” aldus nog Jan Lambrecht.

Soundfield – Verhuur van professionele licht- en geluidsinstallaties

Shares

You May Also Like

The Event Cure – The Event Pilots & Streamdis

THE EVENT CURE Laat je evenement niet verloren gaan! Na maanden voorbereiding en vol ...

Golazo verplaatst evenementen voorzien t.e.m. 1 juni

Het is intussen voldoende duidelijk: we moeten allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van ...

Boost je immuniteit

Door de coronavirus zitten we opeens thuis, wordt ons dagelijkse routine (werk, school, gezin, ...

Keep Moving: bewegen voor de zorgverleners

Blijf bewegen en steun de zorgverlener van jouw hart! Loop, wandel of fiets op ...