Stay & meet with confidence at Crowne Plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge is gelegen in het hart van de stad. Het hotel telt 96 kamers en 12 vergaderzalen of zo’n 800 m² vergaderruimte.
Wist u dat in het hotel de fundamenten van de oude Sint-Donaaskerk bewaard zijn gebleven? Een ideale locatie van 180 m² voor uw meeting, productpresentatie, diner of event.

Bij Crowne Plaza in Brugge maken ze van de gelegenheid gebruik om in deze periode werken uit te voeren in het hotel.
Zo zijn alle ramen en de huisjes langs de buitenkant geschilderd, heeft restaurant PlazaCafé een flinke opfrisbeurt gekregen en renoveert men de publieke gastentoiletten. Ook in de komende periode zijn nog wat vernieuwingen gepland in het hotel.

Daarnaast zijn ze bij Crowne Plaza volop bezig met voorbereidingen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen na de opening, rekening houdend met het ‘nieuwe normaal’: check-in rekening houdend met social distancing, een beurtrol om alles regelmatig te desinfecteren, de kamers aanpassen volgens de nieuwe richtlijnen, hoe de gasten serveren op een veilige manier … Dit alles om de gasten en personeel zoveel mogelijk te beschermen.
Eén van de voordelen is dat er verschillende en ruime vergaderzalen zijn, zodat de gasten op een correcte manier kunnen vergaderen, lunchen, dineren en overnachten en dit alles onder 1 dak.

Het team van Crowne Plaza Brugge werkt ernaar toe terug de deuren te openen op 8 juni as, afhankelijk van de beslissing wanneer er terug gereisd mag worden.
Wil u graag nu al een tripje boeken naar Brugge om daar te gaan wandelen, fietsen, de stad en de natuur te ontdekken? Bekijk het filmpje en begin maar al te dromen … U bent van harte welkom!

Congreshotel in het centrum van Brugge – Crowne Plaza Brugge

Shares

You May Also Like

Handelsbeurs Unplugged, primeur voor Ozark Henry, unieke line-up in oktober

Van rock tot klassiekers, voor ieder wat wils De succesvolle verkoop van de reeks ...

Telenet laat BUTIK zijn ding doen met Yugo

Telenet gaf BUTIK agency de opdracht voor een Coronaproof event voor de lancering van ...

Een digitale oplossing voor uw event?

U wil graag opnieuw boodschappen communiceren naar uw doelpubliek? Een product lanceren of een ...

Aangepaste capaciteit vergader-& seminarie zalen Zebrastraat

  Met de versoepelde afstandsregels van 1 meter (ipv 1,5 meter) hebben we terug ...