Studio 100 en Belgocatering openen Chef’s Club met Roger van Damme

Vanaf november 2019 opent ‘Chef’s Club’, een nieuw restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Het wordt een ultieme VIP- formule van voorstellingen die in theater te zien zullen zijn. Gasten zullen in de ‘Chef’s Club’ kunnen genieten van exclusieve menu’s van topchefs, met ondersteuning van premium cateraar Belgocatering. Om de 6 maanden neemt een andere chef het menu voor zijn/haar rekening. Roger van Damme bijt over enkele weken de spits af en verzorgt tot de zomer van 2020 het menu. Belgocatering ondersteunde Sergio Herman eerder bij de ‘Churchil Club’, de voorganger van de ‘Chef’s Club’. 

Vanaf november zullen sterrenchef Roger van Damme en Belgocatering samen gastronomische ervaringen creëren voor gasten van de ‘Chef’s Club’. Zij kunnen er genieten van een ultieme VIP-formule van de voorstellingen in het Studio 100 Pop-Up Theater, zoals musical 40-45 en binnenkort ook Daens. Gasten beleven er een bijzonder welkom, bekijken de voorstellingen vanop de eerste rijen en genieten ervoor en erna van een menu samengesteld door van Damme. De gerechten worden geserveerd in een lounge en restaurant in jaren ’40-sfeer. De bezielers willen van een bezoek aan de ‘Chef’s Club’ een exclusieve beleving maken voor alle zintuigen, een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage.

Roger van Damme, chef van Het Gebaar, vertelt: “Ik kijk er heel erg naar uit om in het exclusieve kader van de ‘Chef’s Club’ mensen te laten genieten van mijn gerechten. Op dit ogenblik ben ik volop bezig met het samenstellen van een heerlijk menu dat de gasten zullen kunnen proeven. Dat ze dit kunnen doen in de unieke setting van de Chef’s Club én in combinatie met een topproductie als 40-45 of Daens, maakt de ervaring extra bijzonder. Ik hoop dat de mensen er erg van zullen genieten!”

Vorig jaar lanceerden Studio 100, Sergio Herman en Belgocatering al de Churchill Club. Toen konden gasten bij voorstellingen van musical 40-45 genieten van een menu van Herman. Hij serveerde, samen met Belgocatering, een 5-gangendiner. De Churchill Club was een eerbetoon aan de eerste minister, die het belang van culinaire gerechten wist bij politieke en diplomatieke onderhandelingen.

Ook Gert Verhulst, Studio 100, is overtuigd van het concept van de ‘Chef’s Club’: “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 en Daens weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Na de bijzonder geslaagde en gesmaakte ‘Churchill Club’ met Sergio Herman, ontwikkelen we samen met Roger van Damme de ultieme VIP-formule: ‘Chef’s Club’. Ik ben heel trots dat Roger mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Recepties, wandelbufetten en galadiners – Belgocatering

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen: Made in Antwerp

Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is sinds eind 2018 volledig gerenoveerd. Resultaat, niet ...

Antwerpen is een unieke eventvenue rijker!

Naast de alom bekende locaties DOCK 3 en Antwerp Engineering Company is Jetset Events ...

Accor Group keeps expanding

Recently, Accor (hotel group) hosted a Carnival themed networking event for meeting and event ...