‘Succesrijk Netwerken’: hét netwerkfeest om het jaar goed te starten

Post Image
Post Image

Dinsdag 28 januari e.k. organiseert San Marco Village een aparte Nieuwjaarsreceptie. Het betreft een groot netwerkevenement voor KMO’s die hun relatiekring willen uitbreiden. Bedrijfsleiders krijgen dan de opportuniteit om samen met collega-ondernemers te genieten van een avond om U tegen te zeggen. Bij een glaasje bubbels en overheerlijke gerechten tijdens een mooie uitgebreide walking dinner kan u als ondernemer leuke nieuwe contacten leggen. Ondertussen zijn er reeds 450 ondernemers ingeschreven voor dit netwerkevent.

Of laat u zich liever inspireren door de boeiende gastspreker van dienst? Niemand minder dan de ‘Kannibaal van Baal’, meervoudig wereldkampioen cyclocross Sven Nys. De vele ervaringen die deze topatleet opdeed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor keynote speeches waarmee hij inspireert tijdens bedrijfsseminaries of speciale gelegenheden. In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor die factoren die belangrijk, maar vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke begrippen, zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid, komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk wordt geïllustreerd met heel concrete voorbeelden. Het hoeft geen betoog dat zijn ervaringen makkelijk kunnen worden omgezet naar het bedrijfsleven.

Mediapartner voor dit netwerkevent is Eventonline, al enkele jaren de onbetwistbare portaalsite nummer 1 in de evenementenwereld. Een koppositie in het peloton gegroeid uit een jarenlange ervaring en passie voor alles wat met MICE, entertainment, ontspanning, unieke locaties en feesten te maken heeft. Zowel zakelijk als privé.
Naast Eventonline werken tevens een aantal exclusieve partners mee aan dit event, zoals o.a. Porsche die er ter plaatse de eerste Full elektrische Porsche Taycan zal voorstellen. Als meewerkende clubs noteren we alvast de A12 Business Club, Open Koffie, Beerschot Business Club en BNI Antwerpen.

Inschrijven: https://tickets.guestsnowapp.com/Buy/Sobry_com/6558

Party locatie in Antwerpen – San Marco Village

Shares

You May Also Like

Exclusief interview met Zuhal Demir Vlaams Minister van Toerisme

In het kader van de persvoorstelling van CERM, het COVID Event Risk Model, had ...

Veilige heropstart van eventsector mogelijk dankzij COVID Event Risk Model

Unieke samenwerking tussen eventsector, overheid en academische wereld Het COVID Event Risk Model (CERM) ...

Breaking news! Train World creëert een nieuwe digitale tool

Train World beseft dat alles in onze veeleisende wereld steeds sneller gaat en dat ...

Kogel door de kerk: evenementen kunnen weer!

De Nationale Veiligheidsraad, uitgebreid met de ministers-presidenten, heeft vandaag, 24 juni, een akkoord bereikt ...

Ontslag in 30% van de organisaties in Belgische eventsector

KdG-expertisecentrum Publieke Impact monitort impact van de coronacrisis De voorbije drie maanden moest maar ...

Nationale actie evenementensector op de Heizel

Op 18 juni voerden verschillende grote bedrijven en vakverenigingen uit de evenementensector actie in ...