‘Succesrijk Netwerken’: hét netwerkfeest om het jaar goed te starten

Post Image
Post Image

Dinsdag 28 januari e.k. organiseert San Marco Village een aparte Nieuwjaarsreceptie. Het betreft een groot netwerkevenement voor KMO’s die hun relatiekring willen uitbreiden. Bedrijfsleiders krijgen dan de opportuniteit om samen met collega-ondernemers te genieten van een avond om U tegen te zeggen. Bij een glaasje bubbels en overheerlijke gerechten tijdens een mooie uitgebreide walking dinner kan u als ondernemer leuke nieuwe contacten leggen. Ondertussen zijn er reeds 450 ondernemers ingeschreven voor dit netwerkevent.

Of laat u zich liever inspireren door de boeiende gastspreker van dienst? Niemand minder dan de ‘Kannibaal van Baal’, meervoudig wereldkampioen cyclocross Sven Nys. De vele ervaringen die deze topatleet opdeed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor keynote speeches waarmee hij inspireert tijdens bedrijfsseminaries of speciale gelegenheden. In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor die factoren die belangrijk, maar vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke begrippen, zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid, komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk wordt geïllustreerd met heel concrete voorbeelden. Het hoeft geen betoog dat zijn ervaringen makkelijk kunnen worden omgezet naar het bedrijfsleven.

Mediapartner voor dit netwerkevent is Eventonline, al enkele jaren de onbetwistbare portaalsite nummer 1 in de evenementenwereld. Een koppositie in het peloton gegroeid uit een jarenlange ervaring en passie voor alles wat met MICE, entertainment, ontspanning, unieke locaties en feesten te maken heeft. Zowel zakelijk als privé.
Naast Eventonline werken tevens een aantal exclusieve partners mee aan dit event, zoals o.a. Porsche die er ter plaatse de eerste Full elektrische Porsche Taycan zal voorstellen. Als meewerkende clubs noteren we alvast de A12 Business Club, Open Koffie, Beerschot Business Club en BNI Antwerpen.

Inschrijven: https://tickets.guestsnowapp.com/Buy/Sobry_com/6558

Party locatie in Antwerpen – San Marco Village

Shares

You May Also Like

Het slimste eventbureau 2020: Nog 3 plaatsen beschikbaar!

Op 5 maart 2020 organiseert Mojuice een interactieve quiz ten voordele van een goed ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen: Made in Antwerp

Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is sinds eind 2018 volledig gerenoveerd. Resultaat, niet ...

Antwerpen is een unieke eventvenue rijker!

Naast de alom bekende locaties DOCK 3 en Antwerp Engineering Company is Jetset Events ...