Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de #miceparty. Ondertussen reeds de vijfde keer dat de ‘Men of M.I.C.E.’ Erik Wood en Olivier Wauters iedereen die actief is in de MICE-sector met de nodige luister bijeen brengen om ook eens een keer te genieten van een event i.p.v. het zelf beroepshalve te organiseren.

Na vijf edities van de #miceparty durven we ondertussen spreken van een haast legendarisch event. Dat was dan ook het thema: ‘Legendary’. En ook deze editie deed het thema eer aan.

De gekozen venue was reeds een legendarische locatie, m.n. het Pop-up Theater van Studio 100 in Puurs. Klein detail, CEO Hans Bourlon was tevens te gast op de #miceparty19.

Elke deelnemer vond bovendien zijn of haar ‘Walk of Fame’-ster terug op de vloer van het theater, maar ook de catering stond in het teken van legendarische gerechten. Presentatie was in handen van Anne de Baetzelier en Cynthia Reekmans.

Tijdens een exclusieve show werd tevens het MICE-peloton voorgesteld aan het publiek. Op de racefiets reden ze het theater binnen, de ‘legendarische’ cyclisten van #micellorca19 die 32.000 € bijeen fietsten voor de strijd tegen kanker.

Dankzij Emirates en Bollinger Champagne konden er nog eens 2 prijzen worden geveild, m.n. een reis naar Dubai (4.500€) en een bezoek aan het champagnehuis Bollinger dat de voorkeur geniet van agent 007 (1.600€).

“Avonden zoals deze moeten het verschil kunnen maken”, zei bezieler Erik Wood in zijn speech. “Immers, het inzamelen van geld voor organisaties zoals de Stichting tegen kanker is van cruciaal belang om kanker ooit te kunnen degraderen van levensbedreigende ziekte naar chronische aandoening en ik geloof hier sterk in”, aldus Wood, die zelf kanker overwon.

Meer dan 800 MICE-mensen schreven zich (gratis) in voor deze editie. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor moordslachtoffer Julie van Espen en alle kinderen die te vroeg van ons zijn heengegaan.

Met de hosting van de #miceparty19 werd bovendien aangetoond dat het ‘legendarische’ Pop-up Theater van Studio 100 tevens kan worden ingezet voor corporate events.

Shares

You May Also Like

Create Tomorrow's Heritage

This is the campaign VISITFLANDERS Convention Bureau and its partners have launched at IMEX 2019 ...

Topchef en eventplanner brengen samen bijzondere hulde aan de konningebij

Met Dinner With The Queen brengen topchef Lieven Lootens (’t Aards Paradijs) en eventplanner ...

Nieuwe eventhal ‘Radar’ opent de deuren in Lokeren vanaf september

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent ...

Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam ...

De Oude Vismijn officieel geopend

De oude Vismijn werd vrijdag 3 mei officieel heropend en het hele weekend was ...