Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de #miceparty. Ondertussen reeds de vijfde keer dat de ‘Men of M.I.C.E.’ Erik Wood en Olivier Wauters iedereen die actief is in de MICE-sector met de nodige luister bijeen brengen om ook eens een keer te genieten van een event i.p.v. het zelf beroepshalve te organiseren.

Na vijf edities van de #miceparty durven we ondertussen spreken van een haast legendarisch event. Dat was dan ook het thema: ‘Legendary’. En ook deze editie deed het thema eer aan.

De gekozen venue was reeds een legendarische locatie, m.n. het Pop-up Theater van Studio 100 in Puurs. Klein detail, CEO Hans Bourlon was tevens te gast op de #miceparty19.

Elke deelnemer vond bovendien zijn of haar ‘Walk of Fame’-ster terug op de vloer van het theater, maar ook de catering stond in het teken van legendarische gerechten. Presentatie was in handen van Anne de Baetzelier en Cynthia Reekmans.

Tijdens een exclusieve show werd tevens het MICE-peloton voorgesteld aan het publiek. Op de racefiets reden ze het theater binnen, de ‘legendarische’ cyclisten van #micellorca19 die 32.000 € bijeen fietsten voor de strijd tegen kanker.

Dankzij Emirates en Bollinger Champagne konden er nog eens 2 prijzen worden geveild, m.n. een reis naar Dubai (4.500€) en een bezoek aan het champagnehuis Bollinger dat de voorkeur geniet van agent 007 (1.600€).

“Avonden zoals deze moeten het verschil kunnen maken”, zei bezieler Erik Wood in zijn speech. “Immers, het inzamelen van geld voor organisaties zoals de Stichting tegen kanker is van cruciaal belang om kanker ooit te kunnen degraderen van levensbedreigende ziekte naar chronische aandoening en ik geloof hier sterk in”, aldus Wood, die zelf kanker overwon.

Meer dan 800 MICE-mensen schreven zich (gratis) in voor deze editie. De aanwezigen hielden een minuut stilte voor moordslachtoffer Julie van Espen en alle kinderen die te vroeg van ons zijn heengegaan.

Met de hosting van de #miceparty19 werd bovendien aangetoond dat het ‘legendarische’ Pop-up Theater van Studio 100 tevens kan worden ingezet voor corporate events.

Shares

You May Also Like

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...

Dennenhof in Brasschaat neemt nieuw hotelgebouw met 42 luxekamers in gebruik

In 2018 vierde Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat zijn 60ste verjaardag. Dat ...

Garda Bike Hotel: misschien wel het meest exclusieve fietshotel van Italië

Garda Bike Hotel opende de deuren in 2005 als eerste en originele fietshotel van ...

Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan ...

Zeven bevroren vingers is dat voldoende uit de comfortzone?

Richting Noordpool met Dixie Dansercoer Verrek hoeveel koude kan een mens verdragen? Vanochtend heb ...

GHENT IN MOTION – een immersieve audiovisuele ervaring

Vanaf vandaag is Gent een nieuwe ‘must’ rijker; Ghent in Motion is een audiovisuele ...