Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

Post Image
Post Image

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de vloot van Constant in beweging, Blue Rhapsody, is in aanbouw in Arnhem. Het schip werd dinsdag 16 oktober gepresenteerd aan 100 warme relaties tijdens de ceremoniële muntlegging.

Deze eeuwenoude traditie is een nautisch gebruik ter bescherming van het schip dat straks plaats biedt aan 600 gasten van feestelijke, zakelijke en op maat gemaakte evenementen. “Blue Rhapsody is een heel bijzonder project en dit is voor ons een uniek moment. Hoewel het schip nog niet af is, is het geweldig om onze relaties alvast door het schip rond te kunnen leiden” aldus Eric van der Zwaluw van Constant in Beweging.

Eventminnend Nederland en belangrijke stakeholders kregen daarom een exclusieve preview. De genodigden werden op het zusterschip Grace Kelly ontvangen in Arnhem. Vanaf de Rijnkade vertrok het schip richting het casco van Blue Rhapsody. Aan boord genoten gasten van culinaire traktaties en muziek van de Slampampers.

Concertpianiste Iris Hond bracht voorafgaand aan de muntlegging een unieke compositie ten gehore achter haar geliefde vleugel, die voor de gelegenheid op het topdeck van Blue Rhapsody was geplaatst. Daarna werd de munt met een drone ingevlogen en door haar geplaatst op de voorplecht van het schip.

Traditioneel gezien is een muntlegging het plaatsen van een zilveren munt onder de mast. Bij een hypermodern schip zoals Blue Rhapsody ontbreekt die mast. De munt kreeg daarom een plek op de eyecatcher van het schip; de imposante en markante bijlboeg. Het jaartal van de munt, 1889, verwijst naar het oprichtingsjaar van de Lobitsche Stoomboot Maatschappij, de rechtsvoorganger van Constant in Beweging. Dit bijzondere moment brengt het team een stap dichter bij een behouden vaart.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Exclusieve varende eventlocatie – Grace Kelly The Yacht Experience

Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ...

Interview met Bart De Vos: trends in de sector

Creationz is een full service event agency gelegen in Keerbergen en bestaat ondertussen anderhalf ...