Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

Post Image
Post Image

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de vloot van Constant in beweging, Blue Rhapsody, is in aanbouw in Arnhem. Het schip werd dinsdag 16 oktober gepresenteerd aan 100 warme relaties tijdens de ceremoniële muntlegging.

Deze eeuwenoude traditie is een nautisch gebruik ter bescherming van het schip dat straks plaats biedt aan 600 gasten van feestelijke, zakelijke en op maat gemaakte evenementen. “Blue Rhapsody is een heel bijzonder project en dit is voor ons een uniek moment. Hoewel het schip nog niet af is, is het geweldig om onze relaties alvast door het schip rond te kunnen leiden” aldus Eric van der Zwaluw van Constant in Beweging.

Eventminnend Nederland en belangrijke stakeholders kregen daarom een exclusieve preview. De genodigden werden op het zusterschip Grace Kelly ontvangen in Arnhem. Vanaf de Rijnkade vertrok het schip richting het casco van Blue Rhapsody. Aan boord genoten gasten van culinaire traktaties en muziek van de Slampampers.

Concertpianiste Iris Hond bracht voorafgaand aan de muntlegging een unieke compositie ten gehore achter haar geliefde vleugel, die voor de gelegenheid op het topdeck van Blue Rhapsody was geplaatst. Daarna werd de munt met een drone ingevlogen en door haar geplaatst op de voorplecht van het schip.

Traditioneel gezien is een muntlegging het plaatsen van een zilveren munt onder de mast. Bij een hypermodern schip zoals Blue Rhapsody ontbreekt die mast. De munt kreeg daarom een plek op de eyecatcher van het schip; de imposante en markante bijlboeg. Het jaartal van de munt, 1889, verwijst naar het oprichtingsjaar van de Lobitsche Stoomboot Maatschappij, de rechtsvoorganger van Constant in Beweging. Dit bijzondere moment brengt het team een stap dichter bij een behouden vaart.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Exclusieve varende eventlocatie – Grace Kelly The Yacht Experience

Shares

You May Also Like

7theaven opende het nieuw jaar in stilte te Heist-op-den-Berg

Het slotspektel Heist Winter ging dit jaar niet gepaard met luide knallen maar wel ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Together We Rock, VIP Invitation

You are invited you to a special networking event in Hard Rock Cafe Antwerp ...

ADMEI stands for Association of Destination Management Executives International

Introduction to ADMEI by  Brigitte Boone, Director – Member of the International Board of ...

Nieuwe Frisse locatie – Seminar@home

Seminar@home wenst jullie fijne feestdagen toe en een prachtig 2019 vol met inspirerende meetings ...

Wood & Wauters’ Eindejaarresolutie

Het is ondertussen een ware traditie geworden. Aan het einde van het jaar blikken ...