Sylvester wint raamovereenkomst events Vlaamse overheid

Overheidsaanbestedingen? Het zijn pittige trajecten, maar bij Sylvester vinden ze het ook een uitgelezen kans om te tonen wat ze kunnen. Het zijn telkens weer momenten om terug te blikken op bijzondere realisaties, maar ook om creatief na te denken over toekomstige projecten. Door hun maatschappelijke relevante zijn overheidsopdrachten projecten waar ze graag hun tanden in zetten.

Sylvester is ontzettend tevreden dat ze als beste eventbureau werden gekozen voor de invulling van de ‘Raamovereenkomst eventorganisatie’ van de Vlaamse overheid. En dit voor zowel publieks- als interne evenementen.

Sylvester ondersteunt de Vlaamse overheid de komende vier jaar voor zowel live als online events. Een opdracht waarvoor ze alle tv- en eventervaring die ze in huis hebben, uit de kast mogen halen. Want hoe vreemd de tijden ook zijn, ze blijven mensen (virtueel of in ‘real life’) samenbrengen rond sterke verhalen.
Het vertrouwen dat de Vlaamse overheid Sylvester opnieuw gaf, sterkt hun in de overtuiging dat hun aanpak en expertise in events, zowel on- als offline, meer dan ooit relevant is.

Boekingen lopen voor virtuele eventvenue MEEPLE

Sylvester keek het beest dat COVID-19 is begin maart met afgrijzen in de muil, maar besloten snel het te temmen. Ze schakelden over op digitale of hybride events. In juni openden ze zelfs hun eigen virtuele eventvenue MEEPLE. Die geeft hun klanten de mogelijkheid om samen te komen, met zoveel mensen als je wil, zonder limieten, op een zelfgekozen plek, met volop ruimte voor sprekers, breakouts en netwerking. MEEPLE is bovendien volledig personaliseerbaar naar de stijl en wensen van wie de virtuele venue ‘huurt’. De Universiteit van Antwerpen trapte als eerste de deur van de virtuele eventvenue MEEPLE open, en intussen volgen anderen hun voorbeeld: Port of Antwerp, Instituut Tropische Geneeskunde, CM, VOKA, D’Ieteren, …

www.meeple.be

Evenementenkantoor in Vlaams-Brabant – Sylvester Events

Shares

You May Also Like

Plug-In Hybrid Meetings: a Success for Pentahotel Brussels City Centre

Three months ago, Pentahotel Brussels City Centre launched its Plug-In hybrid meetings and event ...

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat ...

Skanna Horecapersoneel blijft verbinden binnen en buiten de eigen bedrijfsgrenzen

Wie Selma Rana en Jacob Wouters van Skanna Horecapersoneel volgt op LinkedIn, weet dat ...

Oostende brengt collega’s terug samen

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie ...