Sylvester zet TV-skills in voor creatie virtuele events

Terwijl de wijzen van het land broeden op exitstrategieën komen de creatieve TV, video- en eventproducers van Sylvester met een eigen strategie om mensen toch te kunnen samenbrengen in de uitdagende coronatijden, waarin physical distancing nog lang de norm zal zijn. Onder de noemer online & virtual communication experiences realiseren ze straffe online en virtueel samenkomsten.

Sylvester combineert al 20 jaar de ervaringen van video, tv en events. Het team van Geert Vanoverschelde zag het compleet digitaal gaan van de eventsector dan ook eerder als een uitdaging dan een hindernis.

“Videocalls- en meetings zijn ondertussen het nieuwe normaal, dus die beginnen stilaan te vervelen. Bedrijven die hun klanten, prospecten of werknemers echt willen verrassen, kiezen daarom volgens ons vandaag beter voor een bijzonder online belevingsevent, in plaats van zomaar een online videomeeting”, zegt Vanoverschelde. “Ook online kan je iets bijzonder doen. Kijk maar naar de filmpjes van orkesten die virtueel samenspelen, artiesten die vanuit hun ‘kot’ online festivals in mekaar steken en Andrea Bocelli die moederziel alleen in de Dom van Milaan optrad op Paaszondag. Dat raakt mensen. Wij kunnen zo’n ervaringen ook voor bedrijven op maat maken. Wij kunnen een virtuele connectie creëren die bijna even goed ‘pakt’ als eentje in levende lijve.”

Belevingsgarantie

Sylvester heeft belangrijke troeven in huis om van deze online & virtual communication experiences een beklijvende belevenis te maken. Door de ervaring in de tv-wereld, leveren ze hoogkwalitatieve captatie die verder gaat dan de simpele webinartools, indien nodig met inzet van een volledig regieteam etc. Daarnaast zijn de Sylvesterianen storytellers bij uitstek. Ze schrijven voor live en -online events scenario’s net zoals voor tv-shows, met een spannende opbouw, veel afwisseling, verrassende elementen en met belevingsgarantie.

Kostenefficiënt en groen

Online events kunnen gaan van e-conferences, livestreams vol interactie, personeelsevents at home tot virtuele teambuildings. Alles draait rond interactief samenkomen rondom een gedeeld verhaal.

“Digitaal is niet alleen het nieuwe normaal, om één van de trendsprekers van het moment te citeren, maar ‘digitaal gaan’ met je events is ook kostenefficiënt én groen,” besluit Vanoverschelde. “Digitale events zijn nu een noodzaak, maar zijn geen doel op zich. Wij zetten onze TV-skills in om dezelfde verhalen te vertellen en dezelfde verbondenheid te bereiken als onze live events.

Interesse in ons aanbod?  www.sylvester.be
Vraag onze presentatiedocs op via virtual@sylvester.be

Evenementenkantoor in Vlaams-Brabant – Sylvester Events

Shares

You May Also Like

Blue Moon lanceerde zijn “Blue Moon Online Event Studios"

De Blue Moon Online Event Studios zijn de one-stop-shop voor uw online evenement! Samen ...

Van der Valk en Jansen ‘preus’ op nieuw hotel in Gent

Veel bedrijvigheid rondom de Ghelamco Arena in Gent: de vakmannen van Jansen the Building ...

125.000 examens op Flanders Expo en Antwerp Expo vanaf 25 mei tot 1 juli 2020 volgens de nieuwe anderhalve meter-norm

Binnenkort starten de examens voor de studenten van universiteiten en hogescholen. Heel wat onderwijsinstellingen ...

Reopening Living Tomorrow Meeting Center

Living Tomorrow is happy to provide you with an update on their workflow and ...

Zes onlinedebatten, voor en door de sector

De reissector staat te popelen om terug van start te gaan. Een nieuw initiatief ...

Stay & meet with confidence at Crowne Plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge is gelegen in het hart van de stad. Het hotel telt ...