Team Buildings en ontspanning in een groene oase: Azur en Ardenne

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Azur en Ardenne is een aangenaam vakantiedomein in het zuiden van België. Je vindt het middenin de Ardennen, op het grondgebied van de gemeente Durbuy. Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe, biedt het domein niet alleen een fantastisch panorama, maar is het tevens een oase van groen, strategisch gesitueerd op amper 500 meter van het centrum, met winkels en outdoor activiteiten. Een uitstekende locatie dus om te herbronnen, om te vergaderen, maar ook om teambuildings te organiseren en te ontspannen.

Outdoor activiteiten

Zowel voor jong als minder jong, evenzo voor sportievelingen als voor levensgenieters, heeft Azur en Ardenne een brede waaier van activiteiten- en ontspanningsmomenten in petto waarin elkeen ongetwijfeld zijn gading kan vinden.

Ter plaatse beschikt Azur en Ardenne over een groot park met vele mogelijkheden. Een moderne en veilige speeltuin en alle gasten kunnen zich tevens amuseren op de pétanquebaan, met een partijtje biljart, tafeltennis, en zo veel meer…

In de onmiddellijke nabijheid van Azur en Ardenne worden tevens talrijke activiteiten aangeboden. Zo komen golfers sowieso aan hun trekken. ‘Blue Green’, de golfbaan van Durbuy, is gelegen op minder dan 2 km van het domein en het internationaal gerenommeerde parcours van ‘The Five Nations Golf’ is bereikbaar via amper 15 minuten rijden. Andere activiteiten bevinden zich op korte afstand van het domein, zoals het labyrint van Barvaux, een attractie van 11ha in een maïsveld tussen juli en oktober. Actieve sporters vinden ongetwijfeld hun gading in het kajakken of rafting op de Ourthe, het Outdoor Avonturenpark of een Indoor lasergame. Ook in de winter loont een bezoek aan Durbuy, ‘Het kleinste stadje ter wereld’, de moeite met een Kerstmarkt inclusief ijspiste (december – januari). Verder zijn er vele Automobiel evenementen op het circuit van Spa-Francorchamps of de Grotten van Han en Hotton.

Wellnesscentrum ‘Marine’

Om te ontspannen na een inspannende dag van vergaderingen is er bovendien het Wellnesscentrum met zwembad, sauna, jacuzzi, hammam en ontspanningsruimte. De Wellness is ondergebracht in één van de vleugels van het hoofdgebouw en beschikt over aparte douches en lockers voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Eén van de verkleedcabines is gereserveerd voor personen met beperkte mobiliteit. De wellness is tevens rechtstreeks bereikbaar vanuit de kamers, maar ook via een aparte, meer discrete ingang. Het wellnesscentrum biedt sinds kort ook het nieuwste op het gebied van massage. Op de Hydrojet van Wellsystem, uniek in de regio, kan je genieten van de voordelen van een massage met warm water

Kortom, rust, kalmte en ontspanning vind je in Azur en Ardenne, op een steenworp van het bruisende middeleeuwse Durbuy, gemakkelijk toegankelijk met tevens een ruime gratis parking.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne

Shares

You May Also Like

Heerlijk en Italiaans geïnspireerde eindejaarsgeschenken verkrijgbaar bij Seminar@home

Bent u nog op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en/of klantenrelaties? ...

Uw nieuwjaarsreceptie op het water en maar één uurtje van Brussel verwijderd

Kerstboom, kaarsen, slingers en hertenkoppen: de boot « Le Sax » – voor de gelegenheid omgetoverd ...

Add color to your day with Thon Hotels in Brussels!

Winter is coming in Belgium with its cold and rainy days but at Thon ...

More than 2600 parking spots in the region – Silo Brussels

Silo Brussels has 100 own parking spaces and on street (up to 200 in ...

Invite'Out invites himself to the Wild Gallery

It was with joy that the Wild Gallery, host of the event, welcomed the ...

Kempen vertegenwoordigd bij Becas – Entre Deux Côtes

Sindskort mag de Kempische cateraar Entre Deux Côtes zich fier lid noemen van BECAS. ...