Team Buildings en ontspanning in een groene oase: Azur en Ardenne

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Azur en Ardenne is een aangenaam vakantiedomein in het zuiden van België. Je vindt het middenin de Ardennen, op het grondgebied van de gemeente Durbuy. Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe, biedt het domein niet alleen een fantastisch panorama, maar is het tevens een oase van groen, strategisch gesitueerd op amper 500 meter van het centrum, met winkels en outdoor activiteiten. Een uitstekende locatie dus om te herbronnen, om te vergaderen, maar ook om teambuildings te organiseren en te ontspannen.

Outdoor activiteiten

Zowel voor jong als minder jong, evenzo voor sportievelingen als voor levensgenieters, heeft Azur en Ardenne een brede waaier van activiteiten- en ontspanningsmomenten in petto waarin elkeen ongetwijfeld zijn gading kan vinden.

Ter plaatse beschikt Azur en Ardenne over een groot park met vele mogelijkheden. Een moderne en veilige speeltuin en alle gasten kunnen zich tevens amuseren op de pétanquebaan, met een partijtje biljart, tafeltennis, en zo veel meer…

In de onmiddellijke nabijheid van Azur en Ardenne worden tevens talrijke activiteiten aangeboden. Zo komen golfers sowieso aan hun trekken. ‘Blue Green’, de golfbaan van Durbuy, is gelegen op minder dan 2 km van het domein en het internationaal gerenommeerde parcours van ‘The Five Nations Golf’ is bereikbaar via amper 15 minuten rijden. Andere activiteiten bevinden zich op korte afstand van het domein, zoals het labyrint van Barvaux, een attractie van 11ha in een maïsveld tussen juli en oktober. Actieve sporters vinden ongetwijfeld hun gading in het kajakken of rafting op de Ourthe, het Outdoor Avonturenpark of een Indoor lasergame. Ook in de winter loont een bezoek aan Durbuy, ‘Het kleinste stadje ter wereld’, de moeite met een Kerstmarkt inclusief ijspiste (december – januari). Verder zijn er vele Automobiel evenementen op het circuit van Spa-Francorchamps of de Grotten van Han en Hotton.

Wellnesscentrum ‘Marine’

Om te ontspannen na een inspannende dag van vergaderingen is er bovendien het Wellnesscentrum met zwembad, sauna, jacuzzi, hammam en ontspanningsruimte. De Wellness is ondergebracht in één van de vleugels van het hoofdgebouw en beschikt over aparte douches en lockers voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Eén van de verkleedcabines is gereserveerd voor personen met beperkte mobiliteit. De wellness is tevens rechtstreeks bereikbaar vanuit de kamers, maar ook via een aparte, meer discrete ingang. Het wellnesscentrum biedt sinds kort ook het nieuwste op het gebied van massage. Op de Hydrojet van Wellsystem, uniek in de regio, kan je genieten van de voordelen van een massage met warm water

Kortom, rust, kalmte en ontspanning vind je in Azur en Ardenne, op een steenworp van het bruisende middeleeuwse Durbuy, gemakkelijk toegankelijk met tevens een ruime gratis parking.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne

Shares

You May Also Like

Bagatelle summer bar, een unieke zomer locatie, pal aan zee

Ostend Sea P’Lace pakt voor het 2de seizoen uit met hun eigen summer bar ...

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...