Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit weerhoudt u er niet van om teamactiviteiten te organiseren om de band tussen uw medewerkers verder te versterken! Daarom heeft Weventures onlangs verschillende online teambuilding-formules gelanceerd die in het Frans, Engels of Nederlands kunnen worden georganiseerd.

Bij de eerste activiteit “Minute 2 Win It”, kunnen teams van 3 personen het via de webcam tegen elkaar opnemen door verschillende uitdagingen aan te gaan. De gehele activiteit wordt geleid door een enthousiaste en dynamische begeleider. U kunt kiezen voor de formule met een sessie van een uur (€ 199 met een maximum van 12 personen en 4 teams) of voor een volledige dag (€ 799, de prijs is inclusief 5 sessies van een uur met een maximum van 60 personen en 20 teams).

Terwijl u zich comfortabel vanuit uw eigen woon of werkkamer op afstand met uw collega’s in een virtuele vergaderzaal bevindt, biedt het tweede spel “Cocktail workshop” u de mogelijkheid om drie verschillende cocktails te maken met behulp van de ingrediënten uit de doos die naar elke deelnemer is toegestuurd. In de doos bevinden zich een shaker en 3 cocktailglazen die u na afloop van het spel mag houden. Deze formule duurt een uur en wordt aangeboden voor € 99 per persoon, er geldt een minimum van 10 en een maximum van 50 deelnemers.

De derde formule “Online Escape Room” zal de fans van deze spellen zeker aanspreken! U wordt opgesloten in een donkere kelder waar u een brief zult vinden. Om te ontsnappen, moet u zo snel mogelijk problemen van 4 niveaus zien op te lossen. Op elk niveau krijgt u tips over hoe u het wachtwoord kunt vinden. Kunt u de uitweg vinden? Dit spel duurt een uur en u kunt een of meerdere teams samenstellen: één team (€ 99 met 6 spelers), 5 teams (€ 449 met 30 spelers) en 10 teams (€ 799 met 60 spelers)

Call-to-action: Daag uw collega’s uit op afstand

Incentives in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland

Shares

You May Also Like

Geweldige ruimtes voor uw vergaderingen!

Aan de poort van de Ardennen verwelkomt de Quartier Latin u in zijn 8 ...

Hotel Serwir gaat terug OPEN!

Maandag 24 augustus is het zover! Hotel Serwir gooit haar deuren open na een noodgedwongen ...

Disinfect lanceert nu ook mobiele benevelings-units voor snelle en veilige COVID-ontsmetting van grote publieksruimtes

Supermarkten, sportpaleizen, beursgebouwen, (hoge)scholen, cinemacomplexen… kunnen vanaf nu in een mum van tijd 100% ...

Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. ...

D-Day op het strand van Oostende: Operatie ‘Strandreservatie’ geslaagd

Slim uit uw kot Op vraag van de Dienst Toerisme van Oostende ontwikkelde StayAlert, ...