MeetingKempen: Teambuilding en kickoff events

De Kempen is de perfecte regio voor een kickoff meeting of spannende teambuilding. MeetingKempen biedt een waaier aan activiteiten van ontspannend tot uitdagend of gewoon plezant. Een meeting die net dat tikkeltje anders is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Cuisine catering

 

Kasteel Hallehof

dat in 1902 werd gebouwd in opdracht van de adellijke familie de Borrekens – stond al geruime tijd leeg. Edwin Erkeland en Vesela Subotic hebben nu de erfpacht verkregen en na een grondige renovatie beurt is het nu terug een diamant die het ontdekken waard is.
Bram Gers, zaakvoerder van Cuisine verzorgt met zijn bedrijf de catering op deze toplocatie. Als u op zoek bent naar een discrete plek voor een meeting, vergadering of exclusief event is het Hallehof zeker een bezoek waard. De grandeur van het gebouw en de topgastronomie bieden werkelijk een unieke combinatie. Bram staat erom bekend om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, en ook op deze partnerlocatie is dat te zien en te voelen. Met het topteam van chefs, maîtres en kelners, zorgt Cuisine ervoor dat uw vergadering, bedrijfsfeest of meeting een succes wordt in het kasteel Hallehof. Cuisine is dan ook een one-stop-shop als het gaat over events. Naast top gerechten waarbij versheid en kwaliteit voorop staan, kan u bij Bram ook terecht voor totaalconcepten of denkt hij mee over hoe uw event the-talk-of-the-town wordt. “Aangezien het Hallehof zo’n iconsche plek is in de buurt zijn er ook plannen om eenmaal per jaar een publieksdag te organisren. Ook dan staan we erop de gasten culinair te verwennen. Later meer daarover”, aldus Bram.

Sunparks Kempense Meren

 

De Ideale Uitvalsbasis voor Teambuildings

Meng het purper van de heide met het groen van de bossen en u hebt de kleur van het landschap in de Kempen. Sunparks Kempense Meren ligt hier middenin, naast het tweede grootste binnenmeer van Vlaanderen. Door de unieke ligging zijn er ontelbare mogelijkheden voor recreatieve doeleinden.
Sunparks Kempense Meren is dé uitvalsbasis voor uw teambuilding. In en rond het park organiseren we talrijke activiteiten om het beste in uw groep naar boven te halen. Zo kan u kiezen voor watersporten op het recreatiemeer zoals kajak of kanovaren. Natuurlijk staan er ook verschillende binnen- en buitensporten ter beschikking. Ga mountainbiken of fietsen op de meer dan 2000 kilometer aan fietspaden in de bosrijke omgeving of versterk de groepssfeer met een wedstrijdje minigolf, strandvolleybal of squash. Keuze genoeg aan traditionele én unieke activiteiten zoals het spectaculaire Archery Tag waar u probeert uw teamleden te raken met pijl en boog.
Zo bent u zeker dat elke teambuilding hier een succes wordt.

The roc

 

“Een kick-off organiseren is duur en nutteloos.”

Dit waren de woorden van één van onze klanten en ja ik moest hem gelijk geven.

Jaarlijks organiseren heel wat organisaties een Kick-off event, waarbij het managementteam de plannen voor het volgende jaar komt uitleggen. U herkent het wel, een podium, een spreekgestoelte, een hoop PowerPoints en rijen stoelen met collega’s in een donkere zaal.
Twee koffie breaks, een lunch en een walking dinner later zitten de mensen in hun wagen richting huis; weer een event overleeft. Als events verplichte nummertjes worden zijn ze duur en nutteloos.


Daarom raden we onze klanten ook steeds aan een Kick-off te zien als een unieke kans om iedereen te motiveren, te inspireren en om zelf te leren. Ga bewust om met de agenda en creëer een ideale mix. Stimuleer interactie, vraag om feedback. Het is een uitgelezen moment om als managementteam te leren van de collega’s, zij kennen de organisatie beter dan wie ook. Brainstorm over problemen, creëer een sfeer en een omgeving waar vrij van gedachten kan worden gewisseld en luister naar wat er wordt gezegd. Zo krijg je als bedrijf een schat aan informatie waarmee concrete acties kunnen worden ondernomen. Met een paar simpele ingrepen kan je van een duur en nutteloos event een bruisende, leerzame kick-kick off maken die je een hoop return oplevert. Durf het anders te bekijken en organiseer enkel nog events die zinvol zijn.

Zilvermeer

 

Voor een geslaagde teambuilding of meeting in een groen kader

Outdoor sport is de specialiteit van ons domein. Je kiest uit een gamma van minigolf tot een mix van rappel, big swing en via ferrata. Waterratten kunnen op de grote watersportvijver leren zeilen, kajakken en surfen.

Nieuw voor de avonturiers! Geniet van een adembenemend uitzicht en probeer – vanaf 1 mei 2018 – de grootste zipline van Vlaanderen uit. Je zoeft tot 1 km lang en 16 m hoog door de boomtoppen van het Zilvermeer. Er is een parcours op ieder zijn niveau.

Het Zilvermeer heeft ruime ervaring met het organiseren van events. We bieden ook aparte zaaltjes aan voor vergaderingen of om je gezelschap meer privé te ontvangen. Tot slot beschikt ons domein over verschillende verblijfsformules, van een eenvoudige kampeerplaats tot een knus ingerichte blokhut of vakantiewoning.

Zilvermeer biedt een totaalpakket, op maat uitgewerkt voor uw doelgroep!

Shares

You May Also Like

Total-e

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen met een unieke combinatie van diensten en materialen Een ...

Opnieuw evenementen in Brussel, met zorg voor alle veiligheid

Waar kan ik mijn vergadering organiseren? Het antwoord vind je hier – in onze ...

Stijlvol en groots: uw luxeloft

Stijlvol en groots: uw luxeloft Uw eigen hotelappartement met full service bediening, 24/7 bewaking ...

Vergaderen in Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2: gewoonweg apart!

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht ...

MeetingKempen

De Kempen is de perfecte regio voor uw eindejaarsfeest, seminarie, kickoff meeting of spannende ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen