Technopolis heeft drie formules voor veilige events

Wist je dat events bij Technopolis altijd kunnen doorgaan? Zo biedt dit huis van technologie en wetenschap drie gedegen formules om events in alle veiligheid te laten doorgaan in deze bizarre tijden van Corona.

Formule 1: Real Life
Kies je voor een ‘real life’ bijeenkomst in Technopolis, dan zorgt het huis voor alle nodige veiligheidsmaatregelen. Zo wordt er rekening gehouden met de gedragscode van de evenementensector, en voor elk evenement volgt een controle afgaand op het Covid Event Risk Model. Een nieuwigheid zijn bovendien de foodboxen, zodat alle gasten hun eigen pakket met eten en drinken ontvangen.

Formule 2: Hybride
Je wil je gasten in Technopolis uitnodigen, maar anderhalve meter social distance wordt moeilijk?  Geen nood, want dan kan jouw evenement immers gedeeltelijk  online plaatsvinden. Ofwel worden jouw gasten verdeeld over verscheidene zalen die via moderne audiovisuele technieken met elkaar in verbinding staan. Ofwel worden een deel van de gasten ter plaatse ontvangen en volgt een grotere groep van thuis uit. Via een interactieve chat wordt iedereen volop bij het event betrokken. Bovendien zitten de sprekers en moderators veilig in de opnamestudio vol hightech opnameapparatuur waar onder professionele begeleiding alles opgenomen en – live of uitgesteld – gestreamd wordt.

Formule 3: Online
Is de gastenlijst echt te groot of zijn de veiligheidsmaatregelen te streng, dan nog kan jouw evenement in Technopolis doorgaan. Volledig online uiteraard! In plaats van gasten over verschillende zalen te verspreiden, volgt iedereen immers het evenement thuis of op kantoor op een scherm naar keuze. Geen fysiek contact dus, maar via interactieve chatsessies en live streaming wordt toch de illusie gecreëerd van een real life evenement met alles erop en eraan.

Congres, receptie, productpresentatie of belangrijke bestuursvergadering? Stel het niet langer uit omwille van COVID-19, maar schakel nu meteen Technopolis Events in!
Altijd een unieke ervaring!

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Lekker én Coronaproof tafelen thuis met ‘The Perfect Dinner’

Hoe erg en vervelend de coronacrisis ook is voor onze sector, het triggert ondernemers ...

Zaakvoerder evenementenbureau transformeert Gentse Baudelokapel tot ‘coronaproof’ eventlocatie

De evenementensector gaat al langer gebukt onder de coronacrisis, maar de bedrijfswereld laat zich ...

Opnieuw genieten van live muziek met ZOOlala

ZOO Antwerpen en artiesten van bij ons bundelen hun krachten en blazen het stof ...

Face to face komt sterker dan ooit terug – door Geert Maes, Brussels Expo

Geert Maes, Head of Fairs & Exhibitions Brussels Expo, is tevens bestuurder van Febelux, ...

Nico Ruell van Butik: “Het zijn boeiende tijden!”

De afgelopen maanden waren voor Nico Ruell, zaakvoerder van Butik, een organisatorische en financiële ...

Wetenschapspark Niel: vergader veilig en kom op adem in het groen

Een unieke locatie in het groen ideaal voor jouw events of meetings. Ontdek Boardroom ...