Technopolis: Laat je inspireren door de wetenschap!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Als organisator van meer dan 200 evenementen per jaar, heeft Technopolis op het gebied van event planning en zalenverhuur heel wat ervaring achter de kiezen. Onze missie? Ervoor zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Inspirerende toplocatie!

Technopolis in Mechelen is strategisch gelegen vlakbij de E19 en is dus eenvoudig bereikbaar met de auto, maar ook via het openbaar vervoer. Wie zelf met de wagen rijdt, kan bovendien snel en gratis parkeren op onze parking.

Wetenschap en technologie zullen u ongetwijfeld inspireren eenmaal u Technopolis binnenstapt. Bijgevolg vormt Technopolis de setting bij uitstek voor vooruitstrevende bedrijven, die maar al te graag hun potentieel aan de buitenwereld willen tonen.

12 zalen, maar oneindig veel mogelijkheden …

Wie kiest voor een evenement in Technopolis heeft de keuze tussen zalen van 20 tot 700 m2 groot, geschikt voor 10 tot 700 personen. Aan u de keuze hoe ze worden ingericht! Snuister door ons uitgebreide assortiment van polyvalente ruimtes, vergaderzalen, break-out zones en niet te vergeten… ons bijzonder kleurrijke auditorium!

Kraakverse catering

Uiteraard kan u met uw zakenrelaties of medewerkers ook lekker tafelen tijdens uw evenement in Technopolis! Onze beproefde cateringdiensten staan steeds tot uw dienst. U hoeft enkel de benen onder tafel te schuiven, want wij zorgen voor de rest.

Communie- of lentefeest

Op zoek naar een aparte locatie voor een communie- of lentefeest? Gevonden! Immers, in Technopolis wacht het feestvarken en zijn/haar gasten een dag om nooit meer te vergeten! Geen klassiek feest waar iedereen netjes aan tafel moet blijven zitten. In Technopolis gaat iedereen op avontuur in onze tentoonstellingsruimte en krijgen de gasten naast een overheerlijk menu ook een spectaculaire wetenschapsshow voorgeschoteld!

Beschikbare data 2019: zondag 19 mei, zondag 26 mei, donderdag 30 mei.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...

Unieke vergaderzalen – Seminar@Home

Hoe mag uw volgende meeting of bedrijfsevenement eruit zien? Inspirerend, op een unieke originele ...