Technopolis van de partij op doe-expo "Meer weer"

Post Image
Post Image

Deze zomervakantie pakt Eén in het kursaal in Oostende uit met “Meer weer”, een doe-expo voor iedereen die meer wil weten over het weer en het weerbericht. Ook Technopolis is van de partij met twee populaire blikvangers.

Weer of geen weer, iedereen die meer wil weten over het weer, kan van 3 juli tot 29 augustus richting het kursaal in Oostende trekken. Die heeft er met de doe-expo “Meer weer” van Eén deze zomer een trekpleister voor jong en oud bij.

De expo bestaat uit meer dan 50 weergaloze fotodecors en bevat massa’s weetjes over de zon, het klimaat, groene energie… van niemand minder dan weerman Frank Deboosere. Daarnaast zijn er ook weerateliers en kan je hetweer presenteren tegen een green key. Tot slot kan je met de Karrewiet-appje door Jelle Mels van Karrewiet laten vertellen welk weer het was toen je geboren werd.

Ook Technopolis is van de partij met twee populaire blikvangers. Dankzij Technopolis kan je al dansend met je kleurenschaduw ontdekken waarom sneeuw wit is en kan je als het ware bliksem zien verschijnen door je hand op een glazen plasmabol te leggen.

Ik zou zeggen trek als de bliksem naar “Meer weer” deze zomer als je meer wil weten over het weer. Nog nooit was het weer zo’n brandend actueel topic met nog nooit eerder geziene hittegolven over heel de wereld, bosbranden, overstromingen… We kijken naar de jeugd om oplossingen te zoeken voor deze belangrijke uitdagingen die de klimaatveranderingen met zich teweeg brengen en hebben er dus alle belang bij om hen te inspireren om meer over het weer te weten te komen. Ik was dus ontzettend in de wolken toen ik hoorde dat we aan deze expo konden meewerken.Ester Blockx, Marketing & Sales Director Technopolis

Technopolis stuurt ook haar vloggers op pad om de expo te verkennen. Deze vlog verschijnt binnenkort op Instagram en Facebook met als bedoeling om een zo breed mogelijk publiek, waaronder ook jongeren, te inspireren om naar “Meer weer” te trekken.

Wie thuis zin heeft in enkele weerproefjes, kan daarvoor terecht op de proefjesdatabank van Technopolis onder het thema “weer en wind”.

Tickets zijn verkrijgbaar via meerweeraanzee.be en kosten € 11 online en € 12,50 aan de kassa. De expo is van 3 juli tot 29 augustus dagelijks open van 11u tot 18u.

Over Meer weer

Contact Technopolis
Ester Blockx, Marketing & Sales Director
ester.blockx@technopolis.be
015 34 20 00

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Cinegate and PRG grow closer together

In recent years, more and more synergies have developed between PRG and our German subsidiary Cinegate. ...

De Ark van Noë: dé ideale buitenomgeving voor bedrijfsevents!

Nu buitenevenementen opnieuw zijn toegelaten, lanceert de Ark van Noë in Lichtaart een aantal ...

The Oval Office en het bureau voor reuring worden één

Dertigkoppig team experience-driven communication specialisten Communicatiebureau The Oval Office kondigt aan dat haar Amsterdamse team ...

ZOO Antwerpen pakt uit met musical OBAIA

Vanaf paasvakantie 2022 in de Koningin Elisabethzaal ZOO Antwerpen pakt uit met een nieuwe ...

Gesprek met Jan de Wieuw, JADA events

Nu de evenementensector stilaan, maar zeker opnieuw op dreef komt, ging Erik Wood, CEO ...

Samenwerking 2 nieuwe zomerlocaties voor Jetset Events

Jetset Events lanceert maar liefst 2 trendy én CORANA PROOF  zomerlocaties. Heerlijk vertoeven met ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage