Vergaderen in Technopolis, een onvergetelijke ervaring …

Vergaderen in Technopolis, een onvergetelijke ervaring …

Wie durft te beweren dat wetenschap en technologie saai zijn? Combineer deze twee steunpilaren van onze samenleving met een originele eventlocatie voor uw seminaries, vergaderingen of incentives en u komt automatisch terecht bij Technopolis in Mechelen.

 

Vergaderfaciliteiten

De adembenemende setting die één en al wetenschap en technologie uitstraalt, zal uw genodigden, klanten of medewerkers zonder meer weten te inspireren. Technopolis biedt dan ook een ruim aanbod van twaalf veelzijdige zalen met een variërende oppervlakte van 20 tot 700 m2. Elke vergaderzaal heeft zijn eigen karakter en alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten. Ze zijn bovendien zowel geschikt voor kleine meetings als voor grotere evenementen.

De grootste zaal, met de gepaste naam ‘Einstein’ – één van de grootste wetenschappers aller tijden – meet 700 m² en kan worden gecombineerd met tien andere zalen, variërend tussen de 20 en 200 m², waaronder een auditorium met 150 zitplaatsen. Ideaal dus voor meetings of conferenties met de nood aan break-out rooms. De zalen zijn uitgerust met alle vereiste technische faciliteiten zoals beamer, scherm, geluidsinstallatie en microfoon. Bovendien kan zaal ‘Einstein’ worden opgedeeld in twee onafhankelijke aparte ruimtes: ‘Einstein 1’ en ‘Einstein 2’. De bijhorende ‘Patio Einstein’ kan vervolgens worden aangewend voor kleinere koffiepauzes of lunchbreaks. Zaal ‘Einstein’ leent zich perfect voor de organisatie van seminaries, bedrijfsfeesten, netwerkevenementen of vakbeurzen. De ruimte heeft tevens talrijke opties tot aankleding.

 

De overige zalen op een rijtje

Organiseert u een lezing, seminarie of opleiding? Dan is zaal ‘Kegel’ de perfecte ruimte. Uw medewerkers, klanten of partners zullen zich geïnspireerd voelen in dit kleurrijke auditorium waardoor hun creativiteit wordt getriggerd. De kleine vergaderzaal ‘Hertz’ is dan weer ideaal voor een bescheiden vergadering of opleiding in kleine groep. Deze zaal kan ook dienen als productieruimte. Plant u vergaderingen met iets kleinere groepen dan is de ‘Ontdekhoek’ allicht de vergaderruimte die u zoekt. Deze zaal kan ook perfect als workshopruimte of break-out room worden aangewend. Zaal ‘Kilobyte’ is uitermate geschikt voor catering of workshops, maar kan tevens worden ingericht als vergaderzaal. Een beamer wordt op vraag ter beschikking gesteld. De ‘Foyer’ biedt zich aan als uitstekende ontvangstruimte, cateringruimte of zelfs beurshal. Naast recepties en netwerkevenementen is deze ruimte de ideale locatie voor een lunch of koffiebreak. De ‘Laan’ is een polyvalente ruimte grenzend aan de ‘Foyer’ en aan de interactieve tentoonstellingsruimte en is bijgevolg de juiste locatie voor recepties of diners tijdens een nocturne. De ‘Laan’ is dan ook de logische optie indien je naast de ‘Foyer’ nog een uitbreiding wenst. De perfecte vergaderzaal van het huis luistert naar de naam ‘Ampère’. Deze zaal is uitgerust met beamer en flipchart en heeft een aangename houten vloer, een uitstekende lichtinval en kan volledig worden verduisterd. De ‘Patio Ampère’ is een heldere, open ruimte die grenst aan de zaal Ampère. Deze locatie kan worden gebruikt voor een koffiepauze, broodjeslunch of receptie en is uitermate geschikt als cateringruimte of break-out zone voor kleinere groepen. De halfopen ruimte ‘Lux’ kan worden aangewend als cateringruimte, break-out zone en workshopruimte voor elk evenement. Het aanpalende terras is een leuke uitbreiding bij deze locatie. Het ‘STEM-centrum’ tenslotte, is de ideale ruimte om als workshopruimte of break-out room te gebruiken. Door de speciale aankleding geeft deze zaal een aparte toets aan elk evenement.

Catering & aankleding

Technopolis biedt u tevens kwaliteitsvolle catering op maat aan. Zowel koffiepauzes, broodjeslunches, recepties, buffetten of een viergangenmenu behoren tot de mogelijkheden. Het team van Technopolis overloopt samen met u de verschillende opties. De zalen worden ingedeeld volgens de instructies van de klant en licht & geluid worden tevens aangepast aan de wensen en behoeften. Bovendien kan een wetenschappelijke toets aan de aankleding van de zalen worden toegevoegd.

Teambuilding

Technopolis reikt alvast de volgende twee ingrediënten aan om een dag in te kleuren met een interessante teambuilding.

The Exciting Science Quiz

Start uw evenement met een verrassende quiz. Niets beter voor een teambuilding dan een wedstrijdje als opwarmer. Tijdens deze interactieve doe- en denkquiz voeren verschillende teams experimenten uit en beantwoorden ze vragen via digitale stemkastjes. Nagelbijtend spannend en perfect voor de sfeer!

Bedrijvenrally

Trek in team op ontdekking door Technopolis! Je hebt geen GPS nodig bij deze experimentenrally. Evenwel gezond verstand en twee handige handen die je ook écht uit de mouwen moet steken. Want zodra de deelnemers zijn opgedeeld in kleine groepjes, gaat elk team op ontdekkingstocht in de tentoonstellingsruimte van Technopolis. Wie zijn experimenten het best uitvoert en met de meeste juiste antwoorden terugkeert, wint de rally!

Nocturnes

De nocturnes van Technopolis zijn immer populair! Vanzelfsprekend eigenlijk, want gedurende vier uur (of nog langer) is Technopolis de wetenschappelijke ‘speeltuin’ van u en uw gasten. Lardeer uw evenement met wetenschappelijke weetjes tijdens een exclusieve avondopening. Terwijl het buiten stilaan donker wordt, flitsen de lichteffecten binnen immers extra hard. Een origineel idee om uw klantenrelaties te verrassen of uw medewerkers eens extra te verwennen!

Wetenschapsshows & demonstraties

Wat onderscheidt Technopolis van andere locaties? Hier neemt Einstein himself immers deel aan uw evenement. Dat doet hij in de vorm van de legendarische wetenschapsshows en demonstraties van Technopolis. Wees origineel en kleur uw evenement met een wetenschapsshow- of demo. De edutainers van Technopolis dagen uw gasten uit met allerlei proeven en demonstraties vol spectaculaire experimenten. Stuk voor stuk originele en spannende wetenschappelijke extraatjes die van uw evenement een onvergetelijke ervaring maken.

Tentoonstellingsruimte

Ontspannen tijdens een lange pauze of na een inspannende vergadering of seminarie? Een bezoekje aan de spannendste wetenschapstentoonstelling van het land zal ongetwijfeld voor de nodige ontspanning zorgen. Inderdaad, uw evenement kan mooi worden aangevuld met een bezoek aan de interactieve tentoonstellingsruimte van Technopolis waar uw gasten zich ten volle zullen amuseren. Voor bedrijven gelden zelfs speciale tarieven en interessante quantumkortingen! 

 

Strategische ligging

Technopolis ligt aan de E19, halverwege de as Antwerpen-Brussel en op een boogscheut van het historische stadscentrum van Mechelen, maar tevens vlakbij het treinstation met vlotte busverbindingen naar deze opmerkelijke venue.

  • Connector.

    Mooi meegenomen

    Nooit parkeerproblemen, want Technopolis beschikt immers over een comfortabele gratis parking, maar is tevens vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Bovendien is er overal in het gebouw gratis Wi-Fi beschikbaar. Alle gasten kunnen hun jas en tas kwijt in de ruime vestiaire.

  • Connector.

    Niet vergeten

    Het team van Technopolis staat steeds klaar met raad en daad om ervoor te zorgen dat uw gasten met plezier kunnen terugblikken op uw geslaagd evenement.

Shares

You May Also Like

Total-e

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen met een unieke combinatie van diensten en materialen Een ...

Opnieuw evenementen in Brussel, met zorg voor alle veiligheid

Waar kan ik mijn vergadering organiseren? Het antwoord vind je hier – in onze ...

Stijlvol en groots: uw luxeloft

Stijlvol en groots: uw luxeloft Uw eigen hotelappartement met full service bediening, 24/7 bewaking ...

Vergaderen in Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2: gewoonweg apart!

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht ...

MeetingKempen

De Kempen is de perfecte regio voor uw eindejaarsfeest, seminarie, kickoff meeting of spannende ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen