Telenet laat BUTIK zijn ding doen met Yugo

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Telenet gaf BUTIK agency de opdracht voor een Coronaproof event voor de lancering van hun YUGO propositie. Deze kans hebben we met beide handen gegrepen, zegt Nico Ruell van Butik Agency. Omdat we nog altijd met de bubbels moeten rekening houden zijn, kwamen we op het idee om een auto activatie te doen: de Yugo drive through. Terwijl je door het parcours rijdt mag je je verwachten aan allerlei ‘social’ challenges. Zo is er een ‘TikTok carwash’ waar je zelf TikTok-videos zal kunnen opnemen, een ‘Carpool Karaoke’ om samen met je gezelschap de longen uit je lijf te zingen (TikTok is immers het vroegere musical.ly) en een uitdagende ‘BXL Stream quiz’ waarin je enkele Brusselse hotspots zal moeten herkennen. Tenslotte kan je jezelf, je gezelschap en de sfeer vereeuwigen op pellicule in de ‘Car-fie Photobooth’.  “We bieden alles om je ding te doen, de propositie van Yugo, en dit bovendien op het netwerk van Yugo dat speciaal werd doorgetrokken tot op de terreinen van Tour&Taxi”, beklemtoont Nico Ruell. Voor de locatie werd een samenwerking aangegaan met Moviedrive.be op de terreinen van Tour & Taxi in Brussel waarbij hun bezoekers voor ze naar de film gaan nog even door de Yugo Drive Through kunnen rijden.

Door de huidige omstandigheden zijn openluchtbioscopen zoals de Movie Drive zeer in trek, maar van grootschalige drive-in concerten was nog geen sprake. Telenet YUGO maakt het mogelijk om vanuit de auto opnieuw te kunnen genieten van livemuziek. Naast het feit dat je de optredens live kan meevolgen op het grootste scherm van Europa – zo groot als een basketveld! – zal je ook vanuit de auto kunnen interageren met de artiesten en met de andere toeschouwers dankzij Zoom op je smartphone, uiteraard op het stabiele en snelle Yugo netwerk. “De ultieme test voor het netwerk was de Instalive van Tessa Dixson met het publiek vanuit de autos en die dan ook met succes op het grote scherm werd getoond. Een mooie bekroning van een geslaagde avond”, zegt Nico Ruell.  De eerste concertavond werd door Oona voorzien van de nodige influencers, de tweede concertavond is open voor publiek. Ticketservice wordt door Moviedrive.be verzorgd.

Het motto ‘doe uw ding’ en het ondersteunen van lokaal talent is één van de grote drijfveren van Telenet YUGO. Dat werd eerder al duidelijk bij de ‘Doe uw ding’ songraiser waarin muzikale rebellen Zwangere Guy en Arno samen het iconische nummer ‘Non, je ne regrette rien’ van Edith Piaf brachten. Met de videoclip willen ze 500.000 views bereiken – waarvan momenteel reeds 70% werd behaald – om vervolgens een mooie som te doneren aan Brusselse goede doelen Volta, We Love BXL en CoderDojo. Deze Brusselse vrijwilligersorganisaties helpen jongeren in het ondernemen en waarmaken van hun dromen.  De samenwerking met deze organisaties op de Yugo Drive Through was dan ook een evidentie.

En niet alleen BUTIK vaart hier wel bij, ook het hele systeem van onderleveranciers met Total-E, John & Jane, Diedrik Van Hecke Productions, Beegroupe, Volta en WeloveBXL hebben hun beste beentje voorgezet in deze moeilijke tijden voor de eventsector. Alle initiatieven worden met open armen gegrepen en van de nodige creativiteit voorzien om toch volledig Coronaproof te zijn. De drive Through blijft nog 4 okt op de terreinen van Tour&Taxi. En zo komt de evensector toch stilaan weer op gang.

Creatief evenementenbureau – Butik

Shares

You May Also Like

Twee creatieve teams maken hun intrede in The Oval Office

Als full-service bureau trekt The Oval Office sinds kort de kaart van Experience Driven ...

STOKERS: je coronaveilige thuis(werk)haven

Het coronavirus heeft de traditionele manier van werken grondig onderuitgehaald. Meer dan ooit is ...

Eventsector vraagt structurele steun op langere termijn

Met een resem nieuwe maatregelen pakte de federale regering gisteren ook uit met gepaste ...

Christmas isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about dancing in the snow

Het eindejaar komt eraan. Zeker nu het perfecte moment om je medewerkers en zakenrelaties ...

Fosbury & Sons, niet je gewone kantoor

De tijd waarin het doorsnee kantoor een monotone plek was, heeft lang genoeg geduurd. ...

Superchargen mogelijk bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Het supercharge plein op onze parkeerplaats is klaar voor gebruik. Op het plein zijn ...