Terhills Hotel in Maasmechelen breidt uit met Terhills Conference Meeting & Events

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs opende in het Terhills Hotel in Maasmechelen een gloednieuwe conferenceruimte. De Terhills Conference bestaat uit twee modulaire ruimtes die plaats bieden voor in totaal 120 gasten. Door deze MICE-uitbreiding kan je vanaf nu dus ook terecht op de Terhills-site voor onder andere meetings, netwerkevents of productpresentaties zowel voor bedrijven als particulieren.

Het viersterrenboetiekhotel Terhills lanceert vandaag de Terhills Conference: een extra event- en meetingruimte die via een glazen loopbrug in verbinding staat met het hotel. De twee ruimtes van de Terhills Conference bieden de mogelijkheid om een evenement te organiseren voor ruim 120 deelnemers. Een mobiele scheidingswand splitst de totale ruimte in twee afzonderlijk te gebruiken zalen, geschikt voor recepties, productpresentaties, incentives, vergaderingen, brainstormsessies, netwerkbijeenkomsten en ook privé-evenementen.

Het Limburgse architectenbureau Vitorrio Simoni, die ook de renovatie van het Terhills Hotel op zijn naam heeft staan, heeft in dit nieuwe moderne gebouw de rode draad van het mijnverleden doorgetrokken. Zij kozen zeer gericht voor een neutrale en strakke inrichting van de ruimtes zodat de organisator van het evenement makkelijk de focus kan leggen op de identiteit van het evenement of het bedrijf dat er aanwezig is. De grote vensters in de zalen zorgen voor een uniek zicht op de schachtbokken en houden de herinnering aan het steenkoolmijnverleden levend.
Unieke ligging

Als gast in de Terhills Conference kan je genieten van al de faciliteiten die Terhills biedt. “De ligging van de Terhills Conference is uniek. Of je nu een sportieve workshop wil organiseren of net helemaal tot rust wil komen met je collega’s of vrienden, op Terhills kan het. Deze fonkelnieuwe Terhills Conference zorgt voor een extra troef voor al onze bezoekers”, zegt Rudy Hulsman, CEO Terhills. “De idyllische omgeving trekt jaarlijks al heel wat bezoekers die komen wandelen, fietsen of het Cablepark komen bezoeken. In de zomer van 2019 kan je ook terecht in de Elaisa Energetic Wellness om te relaxen in de natuur. En dan is er ook nog Maasmechelen Village voor de shopliefhebbers en de Terhills Brasserie voor de lekkerbekken. Voeg daar nu een professionele Conference voor evenementen en andere samenkomsten aan toe en je hebt alles wat je je kan bedenken op één site”, zegt Rudy Hulsman.

Over LRM
LRM is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. LRM zorgt voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren kunnen groeien. LRM’sfinanciële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem. Meer info: www.lrm.be

Over Terhills NV
Terhills is gelegen op het grondgebied van de stad Dilsen-Stokkem en de gemeente Maasmechelen. Het betreft een voormalige mijnsite die onder impuls van Terhills NV, een dochtervennootschap van LRM NV, wordt omgevormd tot unieke en gediversifieerde toeristische bestemming in het hart van Europa. Het Terhills – gebied is circa 365ha groot. De omgeving van de site werd gevormd door haar verleden als industriële site voor mijn- en grindontginning.
Vandaag wordt ze gekenmerkt door een weelderige en uitzonderlijke fauna & flora. Terhills ligt bovendien naast België’s enige Nationale Park: het “Nationaal Park Hoge Kempen”. Meer info: www.terhills.be

Shares

You May Also Like

Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’

Onlangs organiseerde AccorHotels het event Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’ voor ...

Nieuwe GM voor Ramada Plaza Antwerp

Sinds oktober heeft Ramada Plaza Antwerp een nieuwe General Manager, m.n. Maurits van Zwol. ...

New Balls Please toont dat AZ Klina klaar is voor de toekomst in het Kasteel van Brasschaat

Deze jaarlijkse Huisartsenreceptie van AZ Klina waar de nieuwe specialisten aan de verzamelde huisartsen ...

BEA Awards 2019: De 20 finaleprojecten worden aan het publiek voorgesteld

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het ...

Limburgs bedrijf Festarent breng jouw feestje nog dichter!

Total-E is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten en materialen levert voor haar ...

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben ...