Terrasjesweer bij Steigenberger Wiltcher's

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De temperatuur begint al te stijgen, iedereen heeft de lentekriebels en het is tijd om te genieten van het lentezonnetje. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden, in rechte lijn naar de zomer.

Steigenberger Wiltcher’s heeft het terras al klaar staan zodat u weer kunt afspreken op het misschien wel fijnste en mooiste zomerse plekje van de stad Brussel.
Heerlijk in de luwte, met een klein briesje wind, is het puur genieten onder de grote parasols van het Wiltcher’s terras. Hier spreekt u af van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Want u kunt hier heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een drankje tussendoor bent u van harte welkom.

Tijd voor aperitief? Het team van de Loui Bar heeft een mooie kaart voor het Wiltcher’s terras samengesteld; een ruime keuze en breed assortiment champagnes en originele cocktail creaties.

Overigens, Simona Tsachewa, vrouwelijke bartender van Loui Bar is op 18 april de beste bartender van België geworden tijdens de wedstrijd georganiseerd door de Unie van Belgische bartenders. Haar fruitige cocktail kreeg de naam ‘Etta’, vernoemd naar de zangeres Etta James. Simona liet zich inspireren door de melodiën en creëerde een iets vrouwelijke cocktail, zeer mooi uitgebalanceerd en met een zomerse rood oranje kleur. Zij zal in oktober België vertegenwoordigen tijdens de internationale bartenders wedstrijd in Tokyo, Japan.

Het Wiltcher’s terras heeft 60 zitplaatsen en kijkt uit op de binnenplaats van het Hotel Steigenberger Wiltcher’s. Het Wiltcher’s terras is open 7/7 tot middernacht.

Shares

You May Also Like

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Chocolate Nation aanwezig tijdens Festivak

Chocolate Nation opent deze winter maar presenteert zich nu al exclusief op Festivak Op ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...

TRAINM Foundation Gala Dinner in De Zuiderkroon

Op 21 september vond het TRAINM Foundation Gala Dinner plaats in De Zuiderkroon in ...

#miceventoux20: het MICE-peloton beklimt de reus

Wie kent hem niet? De beklimming der beklimmingen, de hel op aarde waar menigeen ...