The Arena: A Venue where Events become Victories

Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs vond in de Gentse Ghelamco Arena ‘The Arena Experience Day’ plaats met als doelpubliek klanten en toekomstige klanten. De Arena staat er reeds vier jaar, maar blijft vernieuwen. Zo is er een nieuw hip catering concept, gebracht door Gourmet Invent, en werd de venue uitgebreid met (ver)nieuw(d)e zalen, o.a. een heel innovatief auditorium voor 350 personen. Erik Wood, CEO van Eventonline, ging een kijkje nemen en had er een gesprek met Wouter Braeckman, Event Consultant van The Arena.

“Hier in Gent passen alle puzzelstukjes ineen. We hebben niet alleen een uniek en schitterend uitzicht, maar ook een community met ambitie. Alle partners, van catering tot eventcommunicatie, vind je in huis. The Arena verhuurt zalen waarmee je alle kanten uit kan voor elk type event: van 5 tot 5.000 personen”, legt Wouter Braeckman uit. Deze Gentse voetbaltempel biedt inderdaad veel meer dan het populaire spelletje met de bal. Zo huist de Ghelamco Arena tevens twee restaurants, een full service evenementenbureau en beschikt de venue over een breed aanbod van vergader- en seminarieruimten. Conclusie: bedrijven die een event wensen te organiseren, vinden er ongetwijfeld hun gading.

“Op de website van The Arena kan je de zalen nu ook virtueel bezoeken in verschillende event set-ups”, voegt Wouter Braeckman tot slot nog toe. Neem hier alvast zelf een kijkje: http://www.thearena.gent

Shares

You May Also Like

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...

Chocolate Nation aanwezig tijdens Festivak

Chocolate Nation opent deze winter maar presenteert zich nu al exclusief op Festivak Op ...

#miceventoux20: het MICE-peloton beklimt de reus

Wie kent hem niet? De beklimming der beklimmingen, de hel op aarde waar menigeen ...

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

Pillows Grand Hotel Reylof Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het ...