The Outsider Aalst – De ultieme locatie voor een groepsavontuur

Post Image
Post Image

Bent u op zoek naar een dag vol actie en vermaak? Of bent u op zoek naar waar u met de kinderen naartoe zou kunnen gaan dit weekend? Dan zit u zeker en vast goed bij The Outsider in Aalst. Deze gloednieuwe locatie aan sporthal De Schotte is nog maar net open maar heeft reeds zeer veel activiteiten te bieden voor grote groepen scholen, bedrijven, vrienden, wie dan ook. Naast onze locaties in Nieuwpoort, Comblain-Fairon (Luik) en Oudenaarde verwelkomen we u vanaf heden met open armen ook hier in Aalst.

DIVERSITEIT AAN KEUZES

Van klimmen tot kajakken of van vlottenbouw tot arrow tag en teambuilding, u vindt het allemaal in onze splinternieuwe locatie in Aalst. Hier organiseert The Outsider tal van activiteiten mogelijk voor groepen tot 200 man of zelfs meer. Ideaal voor grote groepen schoolkinderen of bedrijven. Wilt u graag met een grote groep een avontuurlijke dag beleven? Dan kan u zeker en vast eens onze klim-initiaties uitproberen. Deze klimroutes gaan tot 15m hoog op de schouw naast de sporthal. De perfecte gelegenheid om de eerste klimkriebels te ontdekken. Ook onze Arrow tag bevat de nodige dosis avontuur. Hier kan u zich volledig uitleven en is amusement gegarandeerd. Twee teams strijden tegen elkaar met pijl en boog. Door de zachte uiteinden van de pijlen kan je op elkaar schieten zonder dat er effectieve slachtoffers vallen, ideaal om u eens volledig af te reageren.

Aalst

Onze locatie van The Outsider in Aalst is gelegen aan sporthal De Schotte naast het prachtige Osbroekpark. Ons oord maakt zich enorm aantrekkelijk door de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben. Zo is er een beperkte ontvangstruimte met een extra optie om kleedkamers bij te boeken voor 100 tot zelfs 150 man. Daarnaast is er in de sporthal een horecazaak waar men gezellig een hapje of een drankje kan nuttigen. Ook hier is er plaats genoeg voor groepen tot 200 man. Daarenboven is er een grote parking voorzien rechtstreeks aan de sporthal. Tenslotte is dit alles gelegen aan de Dender waarop ook gevaren kan worden. Nog een andere troef van onze locatie in Aalst.

Dender

Ondanks zijn onverdiende schaarse aandacht heeft de Dender heel wat te bieden en kan beschouwd worden als een verborgen schat. Voor de natuurliefhebbers is er een prachtige vaarroute op de Dender richting Wallonië. We hebben de luxe om de mogelijkheid van kajakken/kanoën en zelfs vlotvaren aan te bieden op de Dender. Een must do activiteit die zeker en vast niet teleurstelt!

Nog veel meer

Ook in de toekomst is The Outsider van plan om uit te breiden. Zo is er reeds een bouwaanvraag ingediend voor het bouwen van een klimtoren met touwparcoursen waarvan zo’n 70 man zich tegelijk kan uitleven. Deze klimtoren omvat hetzelfde idee als de Blue Diamond op onze locatie in Oudenaarde. De opening hiervan in Aalst staat voorlopig gepland op april 2018.
Daarnaast zullen er ook nieuwe teambuildingsactiviteiten worden aangeboden waarbij het samenwerken centraal staat. Net zoals op onze andere locaties is ook in Aalst het samenwerkingsconcept niet weg te denken.

De specifieke website van The Outsider Aalst is nog in de maak maar reservaties kunnen alvast gemaakt worden op het gewone nummer van The Outsider (Oudenaarde).

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...