The Oval Office en PUUR Gent pakken uit met #alledagengent

Na de succesvolle samenwerking van de voorbije twee jaar rond Shop-op Zondag, vroeg PUUR Gent aan The Oval Office om in 2019 een breder communicatieverhaal te brengen dat Gent en al z’n deelgemeenten als authentieke winkelstad promoot.

#alledagenGent

Als kapstok voor de hele campagne bedacht The Oval Office samen met de klant de hashtag #alledagenGent. Die profileert Gent als een echte belevingsstad, waar niet alleen in het weekend maar elke dag van de week iets te doen is. De campagne werd opgesplitst in verschillende maandcampagnes, waarbij elke maand een ander aspect van de stad wordt belicht: de gezinsvriendelijke horeca, de lokale handelaars, de braderieën, de verschillende sfeergebieden, wintershoppen in Gent …

Storytelling met maximale impact

Voor elk maandthema werkt The Oval Office een key story uit, waarrond alle communicatie wordt gebouwd. Om de complexe doelgroep van PUUR Gent doorheen het volledige jaar zo goed mogelijk te bereiken, besloot het team om in elke key story te focussen op één van de vooraf gedefinieerde personae. Zo loopt momenteel de campagne rond Braderie Publique waarbij Joke, jonge mama uit de Gentse deelgemeente Ledeberg, tijdens haar middagpauze rondslentert door de braderiestraatjes.

Centraal staat telkens een korte video die op sociale media wordt gepromoot. Aanvullend wordt voor elke key story, afhankelijk van de boodschap, een passende mediamix geselecteerd. Van tv- en radiospotjes tot bus- en trambanners: The Oval Office zorgt telkens voor het boeken van de mediaruimte, de grafische vormgeving en de productie.

Strategische begeleiding en contentcreatie

Tussen de maandelijkse campagnes door, verzorgt het team van The Oval Office in nauwe samenwerking met de klant ook de algemene online contentcreatie en doet het strategische aanbevelingen om PUUR Gent de komende jaren nog meer aan belang en impact te doen winnen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Bagatelle summer bar, een unieke zomer locatie, pal aan zee

Ostend Sea P’Lace pakt voor het 2de seizoen uit met hun eigen summer bar ...

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...