The Oval Office laat festivalgangers de veelzijdigheid van de Volkswagen T-Cross ervaren

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens de festivalzomer parkeerde The Oval Office de gloednieuwe Volkswagen T-Cross op Pukkelpop en Francofolies. Om de polyvalente SUV in de kijker te zetten en tegelijk leads te genereren, werkte het bureau een reeks challenges uit die de veelzijdigheid van de festivalbezoekers op de proef stelden.

Brand activatie voor allrounders

Meer dan één ding, luidt de slogan van de nieuwste SUV van Volkswagen. Om te te testen of de festivalgangers net als de T-Cross echte allrounders zijn met zin voor avontuur, schotelde The Oval Office hen enkele sportieve uitdagingen voor, geïnspireerd op CrossFit. Zo moesten ze om het eerst een klimnet opklauteren en elkaar, balancerend boven een ballenbad, uit evenwicht proberen te brengen.

De deelnemers haalden ook hun beste dansmoves boven en kregen direct een flitsend filmpje toegestuurd om op hun eigen kanalen te posten. Op deze manier werden meer dan 2.700 e-mailadressen verzameld.

Na hun krachtprestatie werden de veelzijdige festivalgangers beloond met een kleurrijke bandana, een echte eyecatcher op het festivalterrein.

Allround organisatie

The Oval Office werkte de activaties uit van concept tot opbouw van de stand en voorzag via de collega’s van The People de geknipte promoboys en -girls.

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus, Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

Evenementenbureau regio Antwerpen – The Oval Office

Shares

You May Also Like

17 hectaren “zen” in domein Les Sorbiers

Ik droom van een dag dat we eindelijk opnieuw vrij zullen zijn om te ...

Origineel zijn doet geen zeer, maar stilzitten na verloop van tijd wel!

Kempische cateraar Entre Deux Côtes zet in op culinaire relatiegeschenken voor B2B Door de ...

Technopolis en VAN IN lanceren videoreeks onderSTEMboven

18 afleveringen vol tips, boeiende getuigenissen en inspiratie over STEM in de klas… voor ...

ACC wil hoger onderwijs beter doen aansluiten bij behoeften

Het aantrekken van superieur talent is een belangrijke factor voor succes van elk communicatiebureau. ...