The Oval Office laat festivalgangers de veelzijdigheid van de Volkswagen T-Cross ervaren

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens de festivalzomer parkeerde The Oval Office de gloednieuwe Volkswagen T-Cross op Pukkelpop en Francofolies. Om de polyvalente SUV in de kijker te zetten en tegelijk leads te genereren, werkte het bureau een reeks challenges uit die de veelzijdigheid van de festivalbezoekers op de proef stelden.

Brand activatie voor allrounders

Meer dan één ding, luidt de slogan van de nieuwste SUV van Volkswagen. Om te te testen of de festivalgangers net als de T-Cross echte allrounders zijn met zin voor avontuur, schotelde The Oval Office hen enkele sportieve uitdagingen voor, geïnspireerd op CrossFit. Zo moesten ze om het eerst een klimnet opklauteren en elkaar, balancerend boven een ballenbad, uit evenwicht proberen te brengen.

De deelnemers haalden ook hun beste dansmoves boven en kregen direct een flitsend filmpje toegestuurd om op hun eigen kanalen te posten. Op deze manier werden meer dan 2.700 e-mailadressen verzameld.

Na hun krachtprestatie werden de veelzijdige festivalgangers beloond met een kleurrijke bandana, een echte eyecatcher op het festivalterrein.

Allround organisatie

The Oval Office werkte de activaties uit van concept tot opbouw van de stand en voorzag via de collega’s van The People de geknipte promoboys en -girls.

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus, Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

Evenementenbureau regio Antwerpen – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Heerlijk en Italiaans geïnspireerde eindejaarsgeschenken verkrijgbaar bij Seminar@home

Bent u nog op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en/of klantenrelaties? ...

Uw nieuwjaarsreceptie op het water en maar één uurtje van Brussel verwijderd

Kerstboom, kaarsen, slingers en hertenkoppen: de boot « Le Sax » – voor de gelegenheid omgetoverd ...

Add color to your day with Thon Hotels in Brussels!

Winter is coming in Belgium with its cold and rainy days but at Thon ...

More than 2600 parking spots in the region – Silo Brussels

Silo Brussels has 100 own parking spaces and on street (up to 200 in ...

Invite'Out invites himself to the Wild Gallery

It was with joy that the Wild Gallery, host of the event, welcomed the ...

Kempen vertegenwoordigd bij Becas – Entre Deux Côtes

Sindskort mag de Kempische cateraar Entre Deux Côtes zich fier lid noemen van BECAS. ...