The Oval Office laat u Van Eyck beleven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens het Van Eyck-jaar komt de Vlaamse meester Jan Van Eyck een heel jaar lang tot leven door een waaier aan events en activiteiten. Zo is er in de Gentse Sint-Niklaaskerk Lights On Van Eyck, een multimediale totaalbeleving rond het oeuvre van de grootmeester. Als exclusieve partner biedt The Oval Office VIP-pakketten aan om het digitaal huzarenstukje far from the crowd te ervaren.    

Spectaculaire licht- en klankbeleving

In 2020 is de Sint-Niklaaskerk in Gent de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie. Dansende robotarmen met LED-schermen en geavanceerde videoprojecties brengen er het oeuvre van Van Eyck en zijn meesterwerk het Lam Gods op magische wijze tot leven.

Uniek bedrijfsevenement

The Oval Office biedt bedrijven de kans om hun klanten, personeel of relaties op dit spektakel te trakteren tijdens exclusieve nocturnes. Gasten worden voor het spektakel verwend op een aperitief in de glazen Orangerie – een knap staaltje architectuur geflankeerd tegen de gevel van de kerk – en achteraf volgt een uitgebreide walking dinner, eveneens in Van Eyck-thema.

De nocturnes kunnen tussen 28 maart en 1 november 2020 geboekt worden via de Lights On Van Eyck-website. Voorstellen op maat, met extra’s, kunnen aangevraagd worden via sam@theovaloffice.be

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud: toprenovatie

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud was de eerste Van Der Valk vestiging in Wallonië ...

Neptunus bouwt optimaal geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

In het koude Davos (Zwitserland) vindt ieder jaar de Spengler Cup plaats, het oudste ...

Geluidsarme, diervriendelijke (vuur) vuurwerkshow

7theaven ‘knalt’ 2020 in met geluidsarm en diervriendelijk slotspektakel in Heist op den berg ...

Repas Catering ontvangt klanten in nieuwe tasteroom

Repas Catering heeft de voorbije drie jaren een enorme groei gekend, wat ook heeft ...