The Oval Office stoomt Yuzzu-medewerkers klaar voor de toekomst met zomerse merkbeleving

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De naamsverandering van Touring Verzekeringen naar Yuzzu werd reeds enkele maanden geleden aangekondigd, maar begin september was het ook echt zover. Met een intern event voor al zijn medewerkers, gaf Yuzzu officieel de aftrap van een nieuw tijdperk. Het team van The Oval Office maakte er een frisse interne merkbeleving van die de waarden van Yuzzu tot leven bracht. 

Intern lanceringsevent

Met een intern lanceringsevent wilde Yuzzu zijn medewerkers bedanken voor hun jarenlange inzet, en hen tegelijkertijd vertrouwd maken met de nieuwe naam en positionering van het bedrijf. Het team van The Oval Office werkte daarom een teambuilding en avondfeest uit waarin de nieuwe visie en huisstijl van het bedrijf maximaal geïmplementeerd werden.

Merkbeleving versterkt employee engagement 

De medewerkers werden verwacht in Tour & Taxis, waar ze na een snelcursus door graffiti-experts zelf de spuitbussen ter hand namen. Doel van de workshop was om een artwork te maken dat de nieuwe visie van het bedrijf samenvat.

‘s Avonds werd met een barbecue, live muziek en enkele activiteiten ingezet op verbondenheid tussen medewerkers. Centraal in de zomerse festivalsetting stond het officiële manifest, dat door de medewerkers ondertekend werd.

De reacties van de medewerkers op het interne lanceringsevent waren unaniem lovend: ze zijn klaar om mee te schrijven aan Yuzzu’s succesverhaal.

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Corda Campus pakt uit met interactieve tv studio’s voor bedrijven

Limburgse bedrijven zorgen voor grootste digitale set-up van Limburg Op Corda Campus kan je ...

Push To Talk maakt van events een digitaal verhaal

Push To Talk schakelde in deze coronacrisis verrassend snel over op digitale events. “Dat ...

Patrick Vermaerke: Niks is beter dan live

Pas als er iets niet meer is, besef je hoe hard je dat mist. ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.