The Oval Office trekt dit najaar voluit de kaart van de gastronomie

Post Image
Post Image

Hybride events voor een internationaal publiek

Dit najaar wordt Vlaanderen het epicentrum van de gastronomie. The World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards vinden plaats in Antwerpen en het UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism komt naar Brugge. Voor de organisatie van beide hybride evenementen werd The Oval Office aangesteld.

The World’s 50 Best Restaurants

Na een onderbreking van een jaar als gevolg van de COVID pandemie zullen The World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards van 3 tot 5 oktober in Antwerpen plaats vinden. Als event management partner werkt The Oval Office samen met The World’s 50 Best Restaurants aan een driedaags ‘hybride” eventprogramma. Dit betekent dat bezoekers en internationale pers die in staat zijn om naar Vlaanderen af te reizen, zullen kunnen deelnemen aan een reeks ‘live’ belevingen in Antwerpen en dat internationale deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn het programma, waaronder de uitreiking op 5 oktober de gerenommeerde World’s 50 Best Restaurants Awards, virtueel kunnen volgen.

UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism

De Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), het Baskisch Culinair Centrum (BCC), EventFlanders en de stad Brugge hebben The Oval Office aangesteld als live communication partner voor de organisatie van het 6e UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism, van 31 oktober tot 2 november 2021. Met als centraal thema ‘Gastronomy Tourism: Promoting Rural and Regional Development’ zal het evenement zich toespitsen op het enorm potentieel van gastronomietoerisme op vlak van jobcreatie, regionale cohesie en duurzame groei.

De toekomst is hybride

Voor het eerst in hun bestaan zullen The World’s 50 Best Restaurants en het UNWTO World Forum een hybride vorm aannemen, waardoor deelnemers deze zowel online als live kunnen beleven.

Dries Mahieu, Client Director The Oval Office: “Sinds COVID-19 hebben veel events virtueel plaatsgevonden. Maar nu het einde van de pandemie in zicht is, kunnen we opnieuw veilige live belevingen creëren gecombineerd met inspirerende online ervaringen. Dergelijke hybride events bieden de mogelijkheid om de impact en het bereik te maximaliseren door zowel voor het live publiek als voor de online deelnemers waardevolle inspiratie- en netwerkmomenten te organiseren.”

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Het Domein van de Grotten van Han & Mercure: Event venue in een adembenemend decor

Sinds oktober 2020 heeft het dorpje Han-sur-Lesse er een grote meerwaarde bij: het prachtige ...

Fotoshoots & Belevingstour @ Thor Central

Thor Central, het voormalige hoofdgebouw van de mijn in Waterschei, is een echte eyecatcher! ...

Tuupe-Tegoare – Beleef de leukste zomer teambuilding!

Davidsfonds en evenementenbureau New Balls Please bundelen hun krachten om een unieke teambuilding activiteit aan te bieden. Met Tuupe-tegoare (Gents dialect ...

Thor Piazza: een overdekt eventplein

In één van de vorige artikels werd het reeds aangekondigd: het eventplein “Thor Piazza” ...

Safe meetings @Crowne Plaza Brugge

Het Crowne Plaza Brugge team is helemaal klaar voor het nieuwe normaal en heeft ...

Feest in openlucht? Boek nu deze zomerbar! – Technopolis

Bij Technopolis staat in juli en augustus alvast de zomerbar klaar om er samen ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage