The Oval Office zet ‘De Grote Verbinding’ met creatieve content in de kijker op de Ringdagen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

In de pas vernieuwde Handelsbeurs vond op 26 en 27 november de derde editie van de Ringdagen plaats. Antwerpenaren konden er terecht met al hun vragen over ‘De Grote Verbinding’, het co-creatie project waarmee de stad Antwerpen en de Vlaamse overheid de Antwerpse Ring zullen vervolledigen en de omliggende buurten willen opwaarderen. Voor het derde jaar op een rij stond The Oval Office de organisatie bij met het vertalen van de content naar een aantrekkelijk grafisch design.

De Grote Verbinding

In de komende jaren wordt Antwerpen een van de meest ambitieuze bouwwerven van Europa: enerzijds wordt met Oosterweelverbinding de Antwerpse Ring volledig rond gemaakt en anderzijds worden langs de volledige Ring verschillende leefbaarheids- en overkappingsprojecten uitgevoerd. Door het innovatieve project – dat dit jaar bekroond werd met een prestigieuze EuroCities Award – komt er bovengronds ruimte vrij voor meer groen en worden bestaande en nieuwe wijken aan beide kanten van de Ring verbonden. Met de Ringdagen willen alle betrokken partijen de Antwerpenaren informeren over de stand van zaken van het huzarenstukje.

Creatieve content toont work in progress

Net als in 2017 en 2018 werd The Oval Office door de Vlaamse overheid betrokken bij de uitwerking van de Ringdagen. De communicatie- en contentstrategen en grafische ontwerpers van het bureau creëerden voor elk van de werfzones infomappen met de meest recente informatie, een fotoalbum en plattegrondschetsen. Deze werden in werkmappen op tekentafels uitgestald, om te benadrukken dat ‘De Grote Verbinding’ een work in progress is. Daarnaast zorgde The Oval Office voor de creatieve eventsignalisatie, een wervende infobrochure en overzichtelijke plattegrond om de bezoekers wegwijs te maken in de 7 Ringparken en de vele info.

De Ringdagen werden met ruim 4.000 bezoekers over de 2 dagen een groot succes.

De Grote Verbinding is een initiatief van de stad Antwerpen en de Vlaamse overheid (Departement Mobiliteit en Openbare Werken). De copywriting van de infopanelen werd verzorgd door Pantarein, de eventorganisatie door Sylvester.   

https://www.eventonline.be/detail/evenement-organisator-the-oval-office/

Shares

You May Also Like

Organiseer jouw teambuilding aan zee – ibis Styles Zeebrugge

Een goede teamsfeer en employer branding zijn vandaag de dag cruciaal binnen een bedrijf. ...

Veldeman lanceert nieuwe booghal

Een aluhal kopen? Goed nieuws: het gamma van Veldeman kent een nieuwe telg, de Arcada ...

Mallorca, de perfecte event- en congreslocatie – Palma Congress Center

Wanneer je denkt aan Mallorca denk je aan de prachtige stranden, het goede weer, ...

Avernas Golf Club – Gezellig en familiaal

U wilt uw collega’s samenbrengen of uw klanten uitnodigen op een originele plek waar ...

Oostende wordt thuisbasis voor Belgian Cats in Februari

De internationale basketbalfederatie FIBA besliste onlangs over de organiserende landen van de preolympische kwalificatietornooien ...

Technopolis host benefiet Night to Walk Again van Marc Herremans

Locatie weerspiegelt vertrouwen in wetenschap en technologie Op zaterdag 23 november was Technopolis gastheer ...