TIO3 Event & Business Center kijkt vooruit

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De afgelopen maanden waren niet de gemakkelijkste voor de evenementensector. De ganse MICE-sector kreunt onder de Corona-pandemie. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, polste bij Ellen De Meue, Event & Marketing Manager bij TIO3 hoe het Event & Business Center zich heeft aangepast aan de crisis.

OW: Hoe groot is de impact van het Corona-virus op TIO3? Hoe hebben jullie zich aangepast tijdens deze ‘light lockdown’ periode en welke maatregelen zijn er in deze periode genomen? 

EDM: “TIO3 Event & Business Center heeft zijn dienstverlening zoveel mogelijk op peil gehouden. Ook in de ‘light lockdown’ periode stonden we klaar voor de firma’s die gevestigd zijn in het Business Center. Daar de online markt nu ‘booming business’ is, werd er steeds een permanentie voorzien voor de post- en pakjesbedeling. Leveranciers en klanten werden op afspraak toegelaten mits de sanitaire maatregelen werden nageleefd. Nadat deze versoepeld werden, stelden we een preventieplan op ter heropening van het Business Center voor derden. We schakelden een host in die de bezoekers ontvangt en de te volgen richtlijnen uitlegt zoals het ontsmetten van de handen bij het binnentreden, het volgen van de aangeduide route (in- en uitgang), maximaal twee personen in de lift en uiteraard de vraag om de nodige afstand te bewaren. We zien dat het preventieplan goed werkt en dat alle bezoekers en residenten de regels correct toepassen. Ook merken we dat men vaker de trap neemt om de lift te vermijden. Voor een gebouw met 9 verdiepingen kan dit dus tellen. Bij TIO3 – Event & Business Center hebben we het grote voordeel dat we voldoende vierkante meters hebben. De 10 m² per persoon bij een event kan dus in de toekomst gegarandeerd worden. Ook onze gezellige tuin is een grote troef bij mooi weer. Na de lockdown bieden wij interessante condities aan bij het boeken van een event. Meer info via events@tio3.be.”

OW: De ganse sector kijkt uit naar de heropstart fase, hoe gaat TIO3 dit aanpakken? 

EDM: “We denken  graag vooruit. Een webshop beheren in populaire  tijden van online verkoop vraagt veel stockage. Bij TIO3 – Event & Business Center kan men terecht voor opslagruimtes in verschillende oppervlaktes, gaande van 10 m² tot 400 m² zowel tijdelijk als permanent. Wij werken graag op maat van de klant en er kan genoten worden van een ruime dienstverlening.”

Locatie voor bedrijfsevents in de Vlaamse Ardennen – TIO3 te Ronse

Shares

You May Also Like

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid ...

The Oval Office doet voor Natuur en Bos de Groeten uit Buitengewoon Binnenland

Een staycation of dichtbijvakantie was wellicht nooit zo in trek als deze zomer. Als beheerder ...

Meeting Professionals International Belgium Chapter appoints new President and the Board

Meeting Professionals International (MPI) is the largest meeting and event industry association worldwide. Founded ...

Groepsboekingen op Surfers Paradise zijn in juli en augustus terug mogelijk!

Deze zomer aangepast naar de coronamaatregelen maar daarom niet minder sfeervol. Enige verschil is ...

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...