U heeft een afspraak met de eventwereld

Ze waren met een twintigtal. Vertegenwoordigers van bedrijven, agentschappen en leveranciers, allemaal verenigd door hetzelfde vak: de organisatie van bedrijfsevenementen. In de studio’s van DB Video gaven zij voor de camera antwoord op een reeks vragen, in de aanloop naar de BEA Awards 2019.

Via een reeks videospots richten deze twintig spelers uit de evenementenwereld zich tot de volledige sector. Op deze manier willen ze iedereen die betrokken is bij de organisatie van evenementen uitnodigen om hen op 27 maart te vergezellen in Mechelen, ter gelegenheid van de dag en de avond van de BEA Awards.

Bedrijfsevenementen worden mogelijk gemaakt dankzij een sector die adverteerders, leveranciers en agentschappen omvat. Met het thema ‘Share the Spotlight’ willen de BEA Awards 2019 al deze spelers in de kijker zetten. Zowel overdag, tijdens de publieke presentatie van de finaleprojecten, als ‘s avonds, bij de jaarlijkse ceremonie met de uitreiking van de trofeeën, zal Mechelen het epicentrum van de eventsector zijn.

Inspiratie en networking

Overdag zijn de publieke presentaties van de finaleprojecten in het Congrescentrum Lamot gratis toegankelijk voor iedereen, na voorafgaande inschrijving via het platform beaawards2019.eventsite.be. Naast een networking-moment is deze dag ook dé gelegenheid om zich te laten inspireren door de beste cases van het afgelopen jaar en een antwoord te vinden op de verschillende vragen omtrent de strategie van evenementen: Hoe kan men de inhuldiging van een gebouw optimaliseren om zijn personeel en het grote publiek te mobiliseren en te engageren? Hoe kan men zijn klanten onderdompelen in een universum met het doel inhoud over te dragen? Welke effecten kan men verwachten van een merkgericht burgerinitiatief? Hoe kan men ‘live’ gebruiken om zijn personeel samen te brengen rond een gemeenschappelijk bedrijfsproject? Hoe kan men studenten raken met een ‘live’ operatie? Hoe kan een ‘live’ campagne de getrouwheid van klanten optimaliseren?… Het zijn maar enkele van de uitdagingen waarop de 20 voorgestelde projecten een antwoord hebben geboden.

‘s Avonds krijgt de competitie zijn apotheose in de Nekkerhal, die vanaf 18u00 de 21ste ceremonie van de BEA Awards organiseert. Networking, inspiratie en innovatie vormen de belangrijkste pijlers van deze avond, die naar goede traditie het kruim van de live communication en experiential marketing samenbrengt.

Het dagprogramma van de BEA Awards is gratis toegankelijk na voorafgaande inschrijving via beaawards2019.eventsite.be. Er zal eveneens een lunch worden aangeboden door Kasteel Tivoli by Sisera. De tickets voor het avondgedeelte zijn te koop via hetzelfde platform beaawards2019.eventsite.be.

Shares

You May Also Like

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...

Dennenhof in Brasschaat neemt nieuw hotelgebouw met 42 luxekamers in gebruik

In 2018 vierde Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat zijn 60ste verjaardag. Dat ...

Garda Bike Hotel: misschien wel het meest exclusieve fietshotel van Italië

Garda Bike Hotel opende de deuren in 2005 als eerste en originele fietshotel van ...

Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan ...

Zeven bevroren vingers is dat voldoende uit de comfortzone?

Richting Noordpool met Dixie Dansercoer Verrek hoeveel koude kan een mens verdragen? Vanochtend heb ...

GHENT IN MOTION – een immersieve audiovisuele ervaring

Vanaf vandaag is Gent een nieuwe ‘must’ rijker; Ghent in Motion is een audiovisuele ...