Uitnodiging voor event- en meetingplanners uit NEDERLAND

Ontdek, proef, beleef en netwerk tijdens deze volledig verzorgde famtrip op 25 en 26 juni 2018 in het Belgische Mechelen.

Congresbureau Meet in Mechelen organiseert deze trip in samenwerking met Eventbranche.nl, speciaal voor organisatoren van events en meetingplanners uit de MICE-sector.

Idyllische middeleeuwse straatjes, historisch erfgoed zover het oog rijkt, een boulevard, een stad die nog niet door drommen toeristen overspoeld wordt, dat is Mechelen. Wij laten je tijdens deze volledig verzorgde famtrip kennismaken met alles wat deze stad te bieden heeft. 

Mechelen is al een aantal jaar als toeristische bestemming in opkomst, maar de stad biedt ook alle faciliteiten voor de zakelijke markt. Deze middelgrote stad, tussen Antwerpen en Brussel gelegen, heeft net als andere Belgische steden een rijk verleden. Vanuit Utrecht word je per VIP bus naar Mechelen gebracht. Gedurende deze twee dagen nemen wij jou mee in de cultuur en historie van deze stad, we laten je proeven wat de Belgische keuken te bieden heeft en we tonen je de beste plekken als het gaat om zakelijke evenementen. Hierbij het volledige programma: http://bit.ly/2K5rM9K

Ben je een eventmanager of meetingplanner uit de MICE-sector en heb je interesse in deze gratis famtrip, schrijf je dan snel in.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Mechelen – Meet in Mechelen

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...