Uw toekomstige duurzame vergadering in Brussel: “Het is geen flyer, het is een bloem”

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

“Het is geen flyer, het is een bloem” is ons nieuw concept om te communiceren naar onze gasten! In plaats van papierenflyers en nieuwsbrieven te gebruiken, hebben wij een “green seed” flyer ontworpen om al onze groene acties uit te leggen. Na het lezen, kunt u deze flyer planten in uw bloempot om mooie en weelderige bloemen te laten groeien.

Met meer dan 1660 kamers in Brussel, doen wij ons uiterste best om onze milieuvriendelijk consumptie en sociale acties te bevorderen.

Al onze hotels in Brussel gebruiken 100% hernieuwbare energie, dit zorgt ervoor dat onze voetafdruk verkleint. We hebben ook zonnepanelen in Thon Hotel EU, een opvang voor het regenwater, een bijen- en insectenhuis op het dak. U kunt zelfs onze Thon Honing proeven tijdens uw ontbijt!

Sprekende van het ontbijt, een van onze focussen ligt op het aanbieden van een organisch en kwaliteitsvol ontbijt. Eieren van vrije uitloop, Belgische melk, huisgemaakte confituur, een uitgebreide selectie van versgebakken brood: “We hebben de keuze gemaakt om een kwaliteitsvol ontbijt met organische twist aan te bieden”, zegt Morten Thorvaldsen, CEO van Thon Hotels. En wat is er nu meer belangrijk dan uw ontbijt tijdens uw verblijf?

Het is zo eenvoudig om een klein gebaar te maken voor de planeet. Daarom willen wij u mee betrekken in onze dagelijkse groene routine. Elke gast die 2 nachten of langer verblijft in een van onze hotels in Brussel kan ervoor kiezen om hun kamer iedere dag te laten opmaken of dat men liever 5 EUR aan een goed doel schenkt of hetzelfde bedrag wenst te spenderen in het restaurant of bar. Om uw 5 EUR muntstuk (voor een goed doel of bar) te ontvangen, hoeft u enkel de speciale sleutelhanger aan de buitenkant van uw deur te hangen. Indien u wenst te doneren aan een goed doel, ga dan naar de totem aan de receptie en kies uw favoriete goede doel; GoodPlanet, Rode Kruis en Birds Bay.

Onze hotels in Brussel zijn erg verschillend maar al onze teams zijn betrokken bij hun groene acties. In Thon Hotel Brussels City Centre, wordt u aan de receptie verwelkomd door een groene muur, Thon Hotel Bristol Stephanie serveert u water met natuurlijke smaken en Thon Hotel EU heeft een kruidentuin. Bovendien zijn 4 van onze hotels in Brussels gecertifieerd met het internationale Green Key eco-label, en 2 zijn gecertifieerd met het eco-dynamisch ondernemingslabel.

Elke kleine actie kan onze toekomst veranderen!

https://www.thonhotels.com/our-hotels/belgium/brussels/

Shares

You May Also Like

Euroports organiseerde hun personeelsfeest bij DOCK 3

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Euroports hun personeelsfeest op in DOCK 3. En wie Euroports ...

Opening ION hoofdkwartier

In samenwerking met Dazzle Events zorgde SLV Rent voor het audiovisuele aspect van deze opening. De ...

A unique venue near Luxembourg

A perfect venue for all types of events ! More than 1200m2 on one ...

Connectiviteit op de Gentse Feesten

In de week van 21 juli startte de Gentse Feesten. Een 10-daags stadsfestival in ...

Advertising bij Kinepolis Business reikt verder dan het grote scherm

Wie aan advertising in de cinema denkt, denkt wellicht aan de indrukwekkende reclamespots op ...

Sportieve samenwerking met Vayamundo Houffalize

Om een gezellige sfeer te creëren voor de organisatie van hun sportevenementen wenst Sportevents ...