Uw toekomstige duurzame vergadering in Brussel: “Het is geen flyer, het is een bloem”

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

“Het is geen flyer, het is een bloem” is ons nieuw concept om te communiceren naar onze gasten! In plaats van papierenflyers en nieuwsbrieven te gebruiken, hebben wij een “green seed” flyer ontworpen om al onze groene acties uit te leggen. Na het lezen, kunt u deze flyer planten in uw bloempot om mooie en weelderige bloemen te laten groeien.

Met meer dan 1660 kamers in Brussel, doen wij ons uiterste best om onze milieuvriendelijk consumptie en sociale acties te bevorderen.

Al onze hotels in Brussel gebruiken 100% hernieuwbare energie, dit zorgt ervoor dat onze voetafdruk verkleint. We hebben ook zonnepanelen in Thon Hotel EU, een opvang voor het regenwater, een bijen- en insectenhuis op het dak. U kunt zelfs onze Thon Honing proeven tijdens uw ontbijt!

Sprekende van het ontbijt, een van onze focussen ligt op het aanbieden van een organisch en kwaliteitsvol ontbijt. Eieren van vrije uitloop, Belgische melk, huisgemaakte confituur, een uitgebreide selectie van versgebakken brood: “We hebben de keuze gemaakt om een kwaliteitsvol ontbijt met organische twist aan te bieden”, zegt Morten Thorvaldsen, CEO van Thon Hotels. En wat is er nu meer belangrijk dan uw ontbijt tijdens uw verblijf?

Het is zo eenvoudig om een klein gebaar te maken voor de planeet. Daarom willen wij u mee betrekken in onze dagelijkse groene routine. Elke gast die 2 nachten of langer verblijft in een van onze hotels in Brussel kan ervoor kiezen om hun kamer iedere dag te laten opmaken of dat men liever 5 EUR aan een goed doel schenkt of hetzelfde bedrag wenst te spenderen in het restaurant of bar. Om uw 5 EUR muntstuk (voor een goed doel of bar) te ontvangen, hoeft u enkel de speciale sleutelhanger aan de buitenkant van uw deur te hangen. Indien u wenst te doneren aan een goed doel, ga dan naar de totem aan de receptie en kies uw favoriete goede doel; GoodPlanet, Rode Kruis en Birds Bay.

Onze hotels in Brussel zijn erg verschillend maar al onze teams zijn betrokken bij hun groene acties. In Thon Hotel Brussels City Centre, wordt u aan de receptie verwelkomd door een groene muur, Thon Hotel Bristol Stephanie serveert u water met natuurlijke smaken en Thon Hotel EU heeft een kruidentuin. Bovendien zijn 4 van onze hotels in Brussels gecertifieerd met het internationale Green Key eco-label, en 2 zijn gecertifieerd met het eco-dynamisch ondernemingslabel.

Elke kleine actie kan onze toekomst veranderen!

https://www.thonhotels.com/our-hotels/belgium/brussels/

Shares

You May Also Like

Amid Place De Brouckère's major transformation, Hotel Metropole defies the passage of time

Overlooking a completely renovated square, Hotel Metropole remains the sole 19th century hotel still operating ...

Zoek je een verrassende locatie voor een company familiedag?

Verborgen parel industrieel erfgoed De voormalige steenkoolmijnsite van Heusden-Zolder heeft alles in petto om ...

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...