Vaccineren is geen feest maar vertrouwt wel op dezelfde connectiviteit – Citymesh

Citymesh voorziet de connectiviteit in acht Vlaamse vaccinatiecentra, waaronder het centrum Flanders Expo en in het Brugse Boudewijnpark. Met het bekabeld en het draadloos netwerk kunnen zowel het personeel als de bezoekers van het centrum gebruikmaken van het internet.

Een gepaste oplossing voor elke vaccinatiestrategie

Elke gemeente heeft een eigen aanpak. De connectiviteit van Citymesh ondersteunt elke stap van die strategieën. Aan de basis van elke vaccinatiestrategie staat de uitnodigingsbrief. Daarop kan je jouw unieke barcode of QR-code vinden die in het vaccinatiecentrum ingescand wordt als je je aanmeldt voor vaccinatie. Deze gegevens worden via het netwerk verwerkt en gelinkt aan je gedigitaliseerd patiëntendossier. In het centrum zal een medewerker jouw medische geschiedenis samen met jou overlopen aan de hand van dat digitale patiëntendossier. Na de vaccinatie wordt jouw patiëntendossier geüpdatet en voorzien ze dat je de uitnodiging voor jouw tweede prik automatisch zal krijgen. Zo zie je: élke stap van het proces heeft nood aan een performant netwerk.

Het netwerk wérkt, zelfs bij storing

De vaccinatiecentra worden opgericht op diverse plaatsen: sommige zalen hebben al een vaste internetlijn, andere zitten met verouderde of zelfs zonder internetconnectie. Dit vraagt om een flexibele aanpak.

Citymesh gaat bij elke locatie na of er een vaste internetlijn aanwezig is en of die voldoet aan de huidige noden. Er moet immers een privaat netwerk zijn om het personeel te ondersteunen maar net zo goed een gratis en openbaar wifi-netwerk in de wachtruimtes.

Die internetlijn kan je dan uitbreiden met een Citymesh Eventkit die de connectie versterkt op de gehele locatie. Daarnaast wordt op meeste locaties een 4G Mobile Kit voorzien als failover bij storing. Met een failover heb je altijd een back-up bij storing op het reguliere netwerk. Als de internetlijn wegvalt, gaat de verbinding over op 4G. Zo moet het strakke vaccinatieschema niet stilgelegd worden bij netwerkstoring. Hierbij kiezen meeste gemeentes voor een premium kit want die bevat 2 sim-kaarten. Indien de 4G-verbinding faalt via de eerste sim-kaart, verbind je na een korte onderbreking gewoon met de tweede sim-kaart. Wil je helemaal geen onderbreking, dan kies je best voor een platinum kit met vier sim-kaarten die elkaar helemaal ondersteunen. Hierbij blijven twee sim-kaarten steeds simultaan geconnecteerd.

Flexibele connectiviteit voor events

Deze flexibele oplossingspakketten biedt Citymesh eigenlijk al veel langer aan maar dan voor evenementen en concerten. Daar ondersteunt het onder meer toegangscontroles met scanners, cashless payments, VIP en guest wifi. Met een recente uitbreiding in ons aanbod, biedt Citymesh nu ook eigen private 4G- verbindingen en Mobile Private Networks aan voor events. Deze oplossing voorziet jou van een redundant netwerk en blijft betaalbaar door lagere kosten voor bekabeling en werkuren.

Voor meer informatie over onze netwerkoplossingen voor evenementen, surf je naar

https://citymesh.com/markten/entertainment

Tijdelijke WIFI Netwerken – Citymesh

Shares

You May Also Like

Vlaamse overheid bevestigt vertrouwen in The Oval Office

Communicatiepartner van 70 Vlaamse entiteiten Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid in samenwerking ...

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto voor gasten die ...

Ductape zet volop in op virtuele evenementen

Samenkomen kan momenteel even niet. Wil je toch feeling houden met je klanten of ...

Vijf goede redenen om te kiezen voor streamingplatform WAVELY

Whales On Waves, deel van de MoJuice family, is al sinds 2013 actief in ...

Nieuw bij Thor Central: Videoconferencing

Graag informeert Thor Central dat vanaf nu ook een videoconferencing installatie ter beschikking staat! ...

De ideale eventlocatie voor al uw digitale – & hybride events

Een virtuele bijeenkomst met een hoge belevingsfactor, bijeenkomsten die impact maken? Een seminar, congres, ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.