Valentijnslunch à l’Orange

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Rozen verwelken, schepen vergaan… Dus wat te doen als je een unieke ‘feel good’ Valentijnsactie wil organiseren? Liefde gaat door de maag, dacht men bij Orange, en dus kozen ze als concept voor een activatie waarbij men een exclusieve Valentijnslunch kon winnen, bereid door een absolute topchef. Om het écht uitdagend te maken, werd beslist om niet één, maar drie lunches te organiseren, op drie verschillende locaties, met 3 verschillende chefs, all in one day. Voor de uitwerking van de actie deed Orange beroep op vaste partner Panama Events. Challenge accepted!

Panama Events wist niemand minder dan Viki Geunes, Sang Hoon Gembrière en Alexandre Dionisio te strikken om een Valentijnsmenu mét duidelijke signatuur samen te stellen. Viki Geunes is eigenaar van tweesterrenzaak ’t Zilte in Antwerpen. Sang Hoon Gembrière runt het internationaal vermaarde L’Air du Temps in Eghezée, eveneens een tweesterrenzaak. Alexandre Dionisio – 1 Michelin ster achter zijn naam – staat sinds 2014 achter het fornuis van het Brusselse La Villa in the sky. Duidelijk drie grote gastronomische spelers dus. Zij ontvingen elk op een afzonderlijke pop-up locatie in respectievelijk Antwerpen, Luik en Brussel de winnaars van een Orange shop-activatie waaraan iedereen kon deelnemen. De ‘happy few’ die uiteindelijk mochten aanschuiven, zagen zich zalig in de watten gelegd met een champagne-aperitief en 3-gangen menu van de hand van een van de genoemde meesters.

Drie exclusieve locaties, evenveel gerenommeerde topchefs en enkele gelukkige winnaars vormden de ingrediënten voor een onvergetelijke Valentijnslunch à l’Orange. Happy Valentine!

www.panamaevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenkantoor in Oost-Vlaanderen – Panama Events

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...