Van der Valk-hotel Mechelen baadt reeds in Kerstsfeer

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De dagen worden korter en donkerder, de ochtenden frisser. De herfst heeft reeds zijn intrede gedaan en stilaan, maar zeker, komt de gezellige Kerstperiode dichterbij. Bij het Van der Valk-hotel in Mechelen zit de kerstsfeer er zelfs al een beetje in. Immers, aan de waterpartij, waar bezoekers tijdens de zomer op het zuiderterras kunnen genieten en verpozen, werd een grote tent opgezet. Daarin opent het hotel vanaf vrijdag een winters chalet. Vorig weekend was er bovendien een Halloweenfeest in de feestzaal van het hotel en om het tweejarig bestaan in november te vieren, volgt er nog een discofeestje.

Inderdaad, het voormalige stedelijk zwembad dat werd omgetoverd tot een viersterrenhotel is in november reeds twee jaar open. Uiteraard wil het hotelmanagement dit op verschillende manieren vieren. Vanaf vrijdag zijn hotelgasten en andere bezoekers al welkom voor het winterterras. Dat blijft gedurende vier maanden open, tot eind februari 2022. Echter, geen Moose Bar of een schlagerfestival in deze chalet. Het wordt meer een lounge. Het winterterras biedt klanten vooral een leuke setting waar ze rustig kunnen genieten van een drankje, een hapje en een beetje muziek.

De grote tent biedt plaats aan 120 gasten. Het management wenst het winterterras op een correcte, maar leuke manier uit te baten, met respect voor de buren, klinkt het. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is er wel een deejay om voor sfeer te zorgen, tot middernacht evenwel. Wie verder wil genieten, kan terecht in de bar van het hotel.

Interessante arrangementen

Het winterterras is op donderdag, vrijdag en zaterdag telkens geopend vanaf 18u, op zondag is het publiek welkom vanaf 15u tot ongeveer 20u. Bedrijven kunnen tevens het winterterras de hele week door huren.

Zondag 31 oktober organiseert het hotel Monsters & Martini’s, een Halloweenfeest in de grote feestzaal. Achter de draaitafel staan dan dj Dave Lambert en de Mechelse dj Koen. Een ticket kost 12,5 euro. Wie dit wenst, kan na het feestje overnachten in het hotel met ’s ochtends een uitgebreid ontbijt. Dergelijk arrangement kost 69,50 euro per persoon.

Vol huis

Sinds de heropening in mei gaat de bezetting van de kamers opnieuw in stijgende lijn. September en oktober waren topmaanden volgens directeur Roy Wohrmann. Om de tweede verjaardag uitbundig te vieren, maakt Van der Valk er een echt feest van met een ‘Studio 2800’ disco party. Verkleed komen in disco-outfit mag uiteraard. Tickets kosten slechts tien euro. Feestvierders die er graag een weekendje van maken, kunnen dan een jubileumarrangement boeken, inclusief overnachting en een feestelijk vijfgangendiner. De ochtend nadien is er dan nog een ontbijtbuffet. Het arrangement is beschikbaar vanaf 140,50 euro per persoon.

Olivier wauters, Executive Director Eventonline was aanwezig op de pre-opening op donderdag 28 oktober van het winterterras en zag dat het goed was. MICE approved!

Vergaderlocatie in Mechelen – Van der Valk Hotel Mechelen

Shares

You May Also Like

Kasteel Wolvenbos, dat is knopen doorhakken op een plek met een ziel

Wist u dat u met uw vergaderingen en bedrijfsevents méér resultaat boekt als ze ...

Gun uzelf dit eindejaar een "Belgisch Moment"

Het einde van het jaar nadert snel! Omdat u elke dag het maximale voor ...

Ben jij ook fan van Bleisure? Mercure Blankenberge

Wat heb jij het afgelopen jaar allemaal gemist? De leuke teambuildings, de vele etentjes ...

Sluit 2021 af met bubbels en lekkernijen vanuit je thuishub! – Seminar At Home

CHRISTMAS IN A BOX Een semi lockdown leek de afgelopen week helaas onafwendbaar. Het ...

Verras jouw werknemers met een deugddoend geschenk – Ibis De Panne

Je werknemers mogen tegenwoordig dan wel minder aanwezig zijn op de werkvloer, toch zetten ...

Flying Service & Kitchenstaff heeft een nieuw kantoor geopend!

Het is zover, ze hebben hun zesde kantoor geopend. Ja hoor, je leest het ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen