Van der Valk Hybride Multi-Location pakket: meer deelnemers samenbrengen op verscheidene locaties

Je organiseert een hybride event? Weet dan dat je verschillende Van der Valk hotels tegelijkertijd daarvoor kan inzetten! Van der Valk Online biedt met het ‘Hybride Multi-Locations’ pakket immers uitzonderlijke mogelijkheden.

Als je meer fysieke gasten ‘live of online’ op verscheidene locaties bij elkaar wenst te brengen tijdens uw hybride event, dan is het Hybride Multi-Location pakket van Van der Valk daar uitermate voor geschikt. Met dit pakket is het immers mogelijk om meer dan vijftig Van der Valk hotels, die allemaal verbonden zijn met dezelfde livestream, tegelijkertijd in te zetten tijdens jouw evenement. Ideaal dus als jouw medewerkers, klanten en vestigingen verspreid zijn over de ganse Benelux.

Contact blijft belangrijk

Bij Van der Valk beseffen ze maar al te goed dat er niets gaat boven de kracht van een fysieke ontmoeting. Bovendien is het de komende maanden belangrijker dan ooit voor organisaties en hun medewerkers om met elkaar in contact te treden en te blijven. Met vijftig Van der Valk hotels die samen honderden zalen hebben, verspreid over het grondgebied van de Benelux, is er altijd wel een bij jou in de buurt die je kan selecteren voor jouw volgende hybride evenement.

Eigen streaming-platform met keuze uit 4 hybride pakketten

Van der Valk staat bekend als een veilige en vertrouwde partner voor gastvrije bijeenkomsten. En om dit ook online te kunnen waarborgen, heeft Van der Valk Online een eigen streaming-platform voor hybride en online evenementen ontwikkeld. Zo kunnen evenementen, zoals bijvoorbeeld congressen, seminars, relatie-events, trainingen of productpresentaties, naar een hybride vorm worden vertaald. Speciaal hiervoor ontwierp Van der Valk vier hybride pakketten. De online deelnemers registreren zich hier voor het evenement en ook deelname aan de events vindt plaats via dit platform. De beveiligde omgeving wordt dan ook volledig opgemaakt naar wens en huisstijl van de opdrachtgever. Tevens worden hier alle data en documenten van het evenement veilig opgeslagen.

Op zoek naar een studio in omgeving Antwerpen & Gent?

Van der Valk Studio Beveren ligt centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent en is vervolgens de ideale locatie voor uw volgende online evenement. Maar liefst twee meetingruimtes zijn omgetoverd tot volwaardige studio’s voor online events, streaming, opnames of webinars.

Of eerder een studio in Luxembourg?

Ook Van der Valk hotel Luxembourg gelegen in Aarlen is uitgerust met een eigen studio voor online evenementen. Ook hier kunt u online uw evenement volledig uitrollen: congres, seminar, relatie-evenement, training of productpresentaties.

 

Shares

You May Also Like

Bierkasteel blikt hoopvol vooruit!

Door de Corona-pandemie heeft Bierkasteel Vanhonsebrouck moeten goochelen met de agenda. Ook de klanten ...

Vandaag International Day of Women and Girls in Science

Vandaag is het de International Day of Women and Girls in Science, een dag ...

Café Local wordt Studio Local

De gekende Antwerpse event-locatie Café Local wordt tijdelijk omgetoverd tot professionele streaming Studio Local. ...

De Rolling Stones in de parochiezaal van Zwevezele

Een ‘Astronomisch aantal aanmeldingen tegelijk’ legde Smartschool plat. De afkoelingsweek die minister Ben Weyts ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.