Van Haka tot dj: duik in het terrasjesweer bij Business Faculty

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het leukste weerfenomeen van het jaar staat voor de deur: het terrasjesweer. Een terras optimaal benutten bij de organisatie van je event is dan ook een absolute must. Maar welke activiteiten of cateringformules kan je er geven? De seminar consultants van de Brusselse eventlocatie Business Faculty sommen er alvast drie voor je op. 

  1. Leef je uit met de Haka

Doe eens de Haka-dans tijdens de pauze van je event om stoom af te laten. Krachtige kreten, de nodige mimiek en veel geklop op de borst: deze ceremoniële dans uit Nieuw-Zeeland werkt gewoonweg aanstekelijk, motiverend, ontspannend en creëert bovendien een groepsgevoel tussen de collega’s. Het domein van Business Faculty is geschikt voor een klein team Haka-dansers, maar ook voor een grotere groep keuvelende genieters. Benieuwd hoe zo een stoere teambuildingactiviteit eruitziet? Wel, een van de klanten van de Brusselse eventlocatie ging de uitdaging al aan. Ontdek het hier.

  1. Keuvel aan een foodtruck

De liefde voor vergaderen gaat door de maag. Zorg dus bij aangename temperaturen voor een frisse  lunch of een diner op maat. Bij Business Faculty kan je onder andere terecht voor live cooking, waarbij we je BBQ-, paella- en wokformules aanbieden. Kies je liever voor koude of warme pastabuffetten en tapasgerechtjes? Dat staat genoteerd. Al kan je jouw terraspauzes ook pimpen met een foodtruck. Want geef toe, zo’n truck is een ware streling voor het oog en vormt dé ideale netwerkplaats.

  1. Zwier de benen los met een dj

Opzwepende beats en collega’s die even stoom aflaten: een dj weet als geen ander hoe hij sfeer kan brengen op jouw event. Zo creëer je met bijpassende liedjes de ultieme afterworksfeer op een zwoele zomeravond. Niets zo leuk als je aperitief of lunch inzetten met een muziekje op de achtergrond. Het terras van Business Faculty biedt voldoende plaats voor een dj-set en een bijhorende cateringstand.

Wil je meer weten over bovenstaande formules van Business Faculty? Aarzel niet om contact op te nemen met de seminar consultants.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariecentrum in Brussel – Business Faculty Brussel

Shares

You May Also Like

The People en The Oval Office doen jou kennismaken met Ricola’s Lemon Mint-smaak

Ook dit jaar zullen The People en The Oval Office jou doen kennismaken met Ricola’s ...

Inspiratiedag ‘Big Five’ van MeetinGent & Oost-Vlaanderen

Op 17 mei jl. organiseerde MeetinGent & Oost-Vlaanderen een Inspiratiedag. Deze editie stond ditmaal ...

Pop-Up Marina Bay / Azur en Ardenne – Durbuy

Vergader- en evenementen locatie Azur en Ardenne in Durbuy ontvangt u ook dit jaar ...

Autoworld blijft verder moderniseren!

Bij aanvang van 2019 investeerde Autoworld fors in de renovatie van de 2.000m2 grote ...

Zen-itude by Château d’Eau Events

Are you looking for an exceptional setting to organise meetings, seminars, conferences or trainings? ...

Experimenteren met de Sint in Technopolis

Technopolis is tijdens de Sinterklaas-periode dé plek bij uitstek voor al wie zoet was ...