Veilen tegen kanker op de #miceparty19!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens de #miceparty19 wordt voor de strijd tegen kanker, net zoals op de vorige editie, een vliegtuigreis naar Dubai geveild! Voor zij die het juiste bod maken, hangt er buiten de luxueuze vliegtuigreis met ‘s werelds beste luchtvaartmaatschappij Emirates ook nog eens een verblijf van drie overnachtingen aan vast in het prachtige Sofitel Dubai Downtown. Het enige internationale vijfsterrenhotel met een rechtstreekse verbinding naar de Dubai Mall via een luchtbrug met airco!

Het hotel telt maar liefst 31 verdiepingen met kunstig ontworpen kamers en suites, chique restaurants, trendy bars en een terras met overloopzwembad. Deze prachtige venue biedt dan ook een spectaculair panorama van de skyline van Dubai. Sofitel Dubai Downtown is bovendien het eerste internationale hotel in het centrum van Downtown Dubai dat een nieuwe standaard zet voor stedelijke verfraaiing en verfijnde luxe, met een magnifieke toewijding aan service en Franse elegantie. Neem alvast een kijkje via deze link: https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-7492-sofitel-dubai-downtown/index.shtml

Extra details over deze reis … de heenreis BRU-DXB is in Economy Class voor 2 personen, retour DXB-BRU in Business Class voor 2.

Emirates biedt 2 vluchten per dag aan tussen Brussels en Dubai. Vanuit Dubai kan u gemakkelijk naar meer dan 150 verschillende bestemmingen vliegen. Emirates heeft ook dit jaar de World’s Best In-flight Entertainment Award gewonnen. Dit is reeds het 14de jaar op rij. Vandaag heeft u keuze uit meer dan 4.000 kanalen aan muziek, films, spelletjes en live sport in Economy, Business & First Class. Tevens vindt u aan boord alle comfort en gastvrijheid en kan u genieten van een gastronomische keuken geïnspireerd door alle bestemmingen over de hele wereld. Emirates biedt aan al zijn First & Business Class reizigers ook een gratis Chauffeur-Drive-Service aan in meer dan 70 steden over de hele wereld.

Blijf tevens up-to-date dankzij de gratis Wi-Fi aan boord (in Economy Class zijn de eerste 20MB gratis).

Dus bieden maar voor het goede doel!

P.S. Erik Wood van Eventonline heeft reeds 3.000€ geboden …

Shares

You May Also Like

Create Tomorrow's Heritage

This is the campaign VISITFLANDERS Convention Bureau and its partners have launched at IMEX 2019 ...

Topchef en eventplanner brengen samen bijzondere hulde aan de konningebij

Met Dinner With The Queen brengen topchef Lieven Lootens (’t Aards Paradijs) en eventplanner ...

Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de ...

Nieuwe eventhal ‘Radar’ opent de deuren in Lokeren vanaf september

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent ...

Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam ...