Veldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooit

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Echt Feesten! Dat werd gedaan tijdens een groot feestweekend in Leisurepark In De Bandert in Echt. Veldeman bouwde er op het smalste stukje Nederland – zoals de gemeente Echt-Susteren ook wel wordt genoemd – het grootste feestpaviljoen ooit in de geschiedenis van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Op vrijdagavond organiseerde carnavalsvereniging ‘De Aester’ in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, de Stichting LVK en L1-Radio en –TV de 44e finale van het LVK. 20 finalisten dongen mee naar de grootste onderscheiding op het gebied van de Limburgse vasteloavesmuziek. Na de bekendmaking van winnaar Spik & Span konden de 7.000 bezoekers uit hun dak gaan tijdens een grote afterparty in het uitverkochte feestpaviljoen.

Op zaterdagavond genoten de bezoekers van een fantastische line-up tijdens het uitverkochte ‘Stout & Loud’. Met knallende optredens van onder andere Snollebollekes, Paul Estak, Vengaboys, Hard2Get en Lucas & Steve werd het een onvergetelijke avond.

Veldeman bouwde voor dit feestweekend een gigantisch feestpaviljoen van 4.250 m². Dit paviljoen beschikte over een enorme hoge binnenruimte en werd uitgerust met een verhoogd VIP deck voor 1.000 genodigden, dat perfect zicht bood op het podium. 1.675 m² aluhallen deden dienst als entree, lockerruimte en toilettenten. Naast de tenten leverde Veldeman 13 toiletwagens.

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman

Shares

You May Also Like

Event Lounge: ecologische reus in Brusselse evenementenscene

Reeds tien jaar lang is Event Lounge een begrip in de Brusselse evenementenscene. Een ...

Beste vergaderlocatie van het jaar – Goud voor Hotel Restaurant Mardaga

Hotel Restaurant Mardaga ligt in As, in Belgisch-Limburg, aan de rand van het Nationale ...

MOTCHA kicked off…

13 februari : de avond voor Valentijn. MOTCHA, het nieuwe social media video departement ...

Personeelsfeest Desotec voor 2de jaar op rij in het Bierkasteel

Op 30 januari was het koppen lopen in het Bierkasteel in Izegem en dat ...