Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, oprichter van het agentschap, heeft de helft van zijn aandelen verkocht aan een viertal ondernemers.

Al meer dan twintig jaar is NewWorld één van de toonaangevende activatie-agentschappen in de Benelux met vestigingen in Mechelen en Den Bosch. In mei 2013 werd het voor 100% gekocht door Dentsu Aegis Network (DAN), dat het vier jaar later opnieuw verkocht aan oprichter Wim Voss.

In het najaar van 2017 werd Voss tevens mede-eigenaar van het live-experience agentschap High5 van Gauthier Van Reepinghen (ex-Outdoor Services/Haka). Vandaag wordt Van Reepinghen samen met Marco Marchese (ex-Promo Sapiens), Yves van Lent (SpicyMotion) en Mehdi Mathlouthi (Mirage, Taste-M) voor de helft mede-eigenaar van NewWorld.

Deze aandeelhouderswissel past volgens oprichter Voss perfect in de strategie om met High5 en SpicyMotion vanuit Mechelen verder te bouwen aan een breder field-, digital- & logistiek activatieplatform in de Benelux dat samen zal worden gedeeld met behoud van identiteit en specialisatie. Dit platform zal bijgevolg als ‘Your Team’ in de markt worden gezet met Marco Marchese als directeur. Your Team gaat zorgen voor kwalitatieve rekrutering, opleiding en planning van uiteenlopende promoprofielen die nationaal kunnen worden ingezet voor één van de drie labels. Bovendien gaat Your Team het uitgebreide voertuigenpark alsook een logistiek platform van meer dan 3500m², centraal gelegen langs de E19 te Mechelen, voor de drie bovenvermelde labels coördineren en beheren. Alle warehousing van Your Team wordt tevens gecentraliseerd in Mechelen. Volgens Voss verandert de aandelenverkoop structureel niks voor NewWorld, waar hij de dagelijkse werking blijft opvolgen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

 

Shares

You May Also Like

Create Tomorrow's Heritage

This is the campaign VISITFLANDERS Convention Bureau and its partners have launched at IMEX 2019 ...

Topchef en eventplanner brengen samen bijzondere hulde aan de konningebij

Met Dinner With The Queen brengen topchef Lieven Lootens (’t Aards Paradijs) en eventplanner ...

Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de ...

Nieuwe eventhal ‘Radar’ opent de deuren in Lokeren vanaf september

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent ...

Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam ...