Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, oprichter van het agentschap, heeft de helft van zijn aandelen verkocht aan een viertal ondernemers.

Al meer dan twintig jaar is NewWorld één van de toonaangevende activatie-agentschappen in de Benelux met vestigingen in Mechelen en Den Bosch. In mei 2013 werd het voor 100% gekocht door Dentsu Aegis Network (DAN), dat het vier jaar later opnieuw verkocht aan oprichter Wim Voss.

In het najaar van 2017 werd Voss tevens mede-eigenaar van het live-experience agentschap High5 van Gauthier Van Reepinghen (ex-Outdoor Services/Haka). Vandaag wordt Van Reepinghen samen met Marco Marchese (ex-Promo Sapiens), Yves van Lent (SpicyMotion) en Mehdi Mathlouthi (Mirage, Taste-M) voor de helft mede-eigenaar van NewWorld.

Deze aandeelhouderswissel past volgens oprichter Voss perfect in de strategie om met High5 en SpicyMotion vanuit Mechelen verder te bouwen aan een breder field-, digital- & logistiek activatieplatform in de Benelux dat samen zal worden gedeeld met behoud van identiteit en specialisatie. Dit platform zal bijgevolg als ‘Your Team’ in de markt worden gezet met Marco Marchese als directeur. Your Team gaat zorgen voor kwalitatieve rekrutering, opleiding en planning van uiteenlopende promoprofielen die nationaal kunnen worden ingezet voor één van de drie labels. Bovendien gaat Your Team het uitgebreide voertuigenpark alsook een logistiek platform van meer dan 3500m², centraal gelegen langs de E19 te Mechelen, voor de drie bovenvermelde labels coördineren en beheren. Alle warehousing van Your Team wordt tevens gecentraliseerd in Mechelen. Volgens Voss verandert de aandelenverkoop structureel niks voor NewWorld, waar hij de dagelijkse werking blijft opvolgen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

 

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...

Eventonline geeft Visit Brussels duwtje in de rug op IBTM World

“Ik ben even de tel kwijt, maar Eventonline is voor de zoveelste keer aanwezig ...