Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, oprichter van het agentschap, heeft de helft van zijn aandelen verkocht aan een viertal ondernemers.

Al meer dan twintig jaar is NewWorld één van de toonaangevende activatie-agentschappen in de Benelux met vestigingen in Mechelen en Den Bosch. In mei 2013 werd het voor 100% gekocht door Dentsu Aegis Network (DAN), dat het vier jaar later opnieuw verkocht aan oprichter Wim Voss.

In het najaar van 2017 werd Voss tevens mede-eigenaar van het live-experience agentschap High5 van Gauthier Van Reepinghen (ex-Outdoor Services/Haka). Vandaag wordt Van Reepinghen samen met Marco Marchese (ex-Promo Sapiens), Yves van Lent (SpicyMotion) en Mehdi Mathlouthi (Mirage, Taste-M) voor de helft mede-eigenaar van NewWorld.

Deze aandeelhouderswissel past volgens oprichter Voss perfect in de strategie om met High5 en SpicyMotion vanuit Mechelen verder te bouwen aan een breder field-, digital- & logistiek activatieplatform in de Benelux dat samen zal worden gedeeld met behoud van identiteit en specialisatie. Dit platform zal bijgevolg als ‘Your Team’ in de markt worden gezet met Marco Marchese als directeur. Your Team gaat zorgen voor kwalitatieve rekrutering, opleiding en planning van uiteenlopende promoprofielen die nationaal kunnen worden ingezet voor één van de drie labels. Bovendien gaat Your Team het uitgebreide voertuigenpark alsook een logistiek platform van meer dan 3500m², centraal gelegen langs de E19 te Mechelen, voor de drie bovenvermelde labels coördineren en beheren. Alle warehousing van Your Team wordt tevens gecentraliseerd in Mechelen. Volgens Voss verandert de aandelenverkoop structureel niks voor NewWorld, waar hij de dagelijkse werking blijft opvolgen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

 

Shares

You May Also Like

Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’

Onlangs organiseerde AccorHotels het event Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’ voor ...

Nieuwe GM voor Ramada Plaza Antwerp

Sinds oktober heeft Ramada Plaza Antwerp een nieuwe General Manager, m.n. Maurits van Zwol. ...

New Balls Please toont dat AZ Klina klaar is voor de toekomst in het Kasteel van Brasschaat

Deze jaarlijkse Huisartsenreceptie van AZ Klina waar de nieuwe specialisten aan de verzamelde huisartsen ...

BEA Awards 2019: De 20 finaleprojecten worden aan het publiek voorgesteld

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het ...

Limburgs bedrijf Festarent breng jouw feestje nog dichter!

Total-E is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten en materialen levert voor haar ...

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben ...