Very Food Catering is er opnieuw klaar voor

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De Corona-crisis staat meestal synoniem voor beperkte activiteit. Niet zo bij Very Food Catering. Het bedrijf zat tijdens de lockdown-periode niet stil. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, had er een gesprek over met Niki Claes, de zaakvoerster van Very Food Catering.

Eventcateraar

Very Food Catering bestaat sinds 2007. Het bedrijf is voornamelijk een eventcateraar en daarnaast ook gespecialiseerd in privé-huwelijken. “We houden ons evenwel hoofdzakelijk bezig met catering voor bedrijfsevents, seminaries, directiecomités, enz.,” legt Niki Claes uit. “Wij hebben tevens een hele reeks openbare aanbestedingen in handen voor publieke instellingen, zoals bijvoorbeeld de Haven van Gent. Verder hebben we ook nog een aantal samenwerkingen met bepaalde locaties, onder meer voor 3Square Events verzorgen we de catering voor de Oude Vismijn in Gent. Sinds 1 juli starten we de samenwerking met 3Square in Zwijnaarde voor alle eventlocaties die verbonden zijn aan de vergaderlocaties die ze in portefeuille hebben.”

Bistro

Om tevens een beetje diversificatie te hebben in het bedrijf gaat Very Food Catering een bistro openen bij 3Square in Zwijnaarde, met name ‘BYSTRO Jamien’. Niki Claes verklaart:

“‘BYSTRO’ in het Russische betekent ‘snel’. Jamien komt van ‘Jamie’ en dat betekent vertrouwen, wat toch wel heel belangrijk voor ons is. ‘Snel vertrouwen’ voor zakenlunches. Er zit ook ‘jam’ in van ‘jammie’, lekker dus. Met Very Food Catering gaan we er prat op dat we lekker eten serveren. Immers, daar begint alles mee. Met een goed gevulde maag ga je goede contracten afsluiten,” glimlacht Niki Claes. “Het is vooral de bedoeling dat klanten hier kunnen komen om in de week snel, maar lekker te eten. Daarnaast gaan we op termijn wel bekijken om ook op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond open te blijven op een nog hoger niveau dan we met Very Food Catering gewoon zijn. Iets langzamer eten, eerder gastronomisch genieten dus.”

“In BYSTRO Jamien gaan we de ziel van Very Food Catering leggen,” stelt Niki Claes. “Daarom zal onze eigen hoofdchef er de keuken opstarten om onze bedrijfsfilosofie in het keukenstuk te steken. Onze vaste maître zal dan weer de ziel van ons bedrijf in de zaal brengen, want klanten moeten zich welkom voelen zodra ze BYSTRO Jamien binnenstappen. Daar staan we met Very Food Catering voor: Taking care of people. En nu dus ook in Zwijnaarde voor zakenmensen.”

Actief in tijden van Corona

Tijdens de Corona-lockdown heeft Very Food Catering niet stil gezeten. “Styling, rebranding, decoratief herinrichten, daar zijn we vooral mee bezig geweest. Want eindelijk hadden we er de tijd voor,” grapt Niki Claes. “Van ons kleine bootje dat was uitgegroeid tot een heus schip hebben we nu een driemaster gemaakt. In april hebben we de oppervlakte van onze keuken verdrievoudigd. We hebben een stuk bijgebouwd en het bestaande stuk verbouwd. We hebben daarna ook beslist om alle kantoren van het bedrijf verder op te smukken. Daar was het hoog tijd voor. Dit heeft dan ook gezorgd voor een positieve vibe onder het personeel ondanks de Corona-perikelen. Hierdoor bleef het positivisme binnen onze medewerkers intact en blijft iedereen er zin in hebben om er opnieuw volledig tegenaan te gaan. We zijn er bijgevolg klaar voor. We krijgen reeds aanvragen voor kleinere groepen. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we daar ook op inspelen. Wees echter gerust, zodra groter weer mag, zullen we ook daar weer klaar voor zijn,” aldus nog de zaakvoerster.

Event catering – Very Food Catering

Shares

You May Also Like

Vlaamse overheid bevestigt vertrouwen in The Oval Office

Communicatiepartner van 70 Vlaamse entiteiten Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid in samenwerking ...

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto voor gasten die ...

Ductape zet volop in op virtuele evenementen

Samenkomen kan momenteel even niet. Wil je toch feeling houden met je klanten of ...

Vijf goede redenen om te kiezen voor streamingplatform WAVELY

Whales On Waves, deel van de MoJuice family, is al sinds 2013 actief in ...

Nieuw bij Thor Central: Videoconferencing

Graag informeert Thor Central dat vanaf nu ook een videoconferencing installatie ter beschikking staat! ...

De ideale eventlocatie voor al uw digitale – & hybride events

Een virtuele bijeenkomst met een hoge belevingsfactor, bijeenkomsten die impact maken? Een seminar, congres, ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.