VITO en The Oval Office inspireren bezoekers Clean Vision Summit

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Live+communicatie bureau haalt raamcontract evenementen binnen

Op 18 februari 2020 vond in Mechelen de eerste editie van de Clean Vision Summit plaats, een eendaags congres waarop het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek (VITO) bedrijven en investeerders wilde laten kennismaken met een 20-tal ‘cleantech’ innovaties die het ontwikkelde. Mede dankzij de ondersteuning van de live+communicatie-experten van The Oval Office mocht VITO terugblikken op een erg geslaagd evenement.

Eerste editie overtreft de verwachtingenHoeveel mensen zullen opdagen voor de eerste editie van een evenement, is vaak koffiedik kijken. Het communicatieteam van The Oval Office stelde een uitgekiende strategie samen, met o.a. partnerships met Kanaal Z en De Tijd, en slaagde er zo in om de vooropgestelde KPI’s van 450 aanwezigen en 50 inschrijvingen voor one-on-one expert talks te halen. De registraties moesten zelfs vroegtijdig stopgezet worden.Techfair met inspirerende content

De aanwezigen in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot werden getrakteerd op productvoorstellingen door VITO-medewerkers, keynote-presentaties en gesprekken met experts. Daarnaast was er ook een centrale techfair, een expo-zone waarin The Oval Office via inspirerende content mogelijke samenwerkingen met VITO uitlichtte.

Bruno Reyntjens, commercieel directeur: “We hebben ons doel bereikt: het opzetten van een directe communicatielijn met bedrijven. De Summit is een unieke, professionele en gastvrije ontmoetingsplaats gebleken waar onderzoek en bedrijfsleven elkaar hebben gevonden.

Kristin Geboers, communication manager: “De teams van The Oval Office speelden een cruciale rol in het succes van deze eerste editie. Hun strategisch en creatief advies op vlak van contentcreatie, evenementiële conceptontwikkeling, communicatieondersteuning en productie hebben geleid tot een geslaagde beleving.

Raamcontract voor evenementen

Dat er een tweede editie van de Clean Vision Summit komt, staat intussen vast. En aangezien The Oval Office begin februari de raamovereenkomst voor VITO-evenementen binnenhaalde, zal die ook door de live- en communicatieteams van het bureau in goede banen geleid worden.

VITO Clean Vision Summit 2020 @ Lamot, Mechelen from VITObelgium on Vimeo.

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

San Marco Village on the road: de e-peritief!

Speciale tijden zorgen ervoor dat ondernemers creatief moeten nadenken. Zo ook bij San Marco ...

Fast Forward roept op om lokaal te ploggen

Traditiegetrouw vindt op de eerste zondag van de lente de grote strandopkuis plaats. De ...

Creatief in tijden van Corona?

Op vraag van enkele eventbureau’s heeft Mojuice de laatste dagen hard gewerkt aan een ...

#mercivanuitmijnkot // Sylvester

Beste, De afgelopen dagen verspreidde zich een bijzondere oproep via sociale media om op vrijdag 20 maart ...

Een stabiel en betrouwbaar videoconferentiesysteem nodig?

Samenwerken tussen uw boardroom en collega’s thuis? Een bericht streamen naar alle medewerkers of ...

Nieuwe activiteit bij Koezio Brussels: de Karaoke Club!

Zin om te genieten van een karaoke sessie enkel en alleen voor jou en ...