Wavely: betrouwbaar livestreamplatform voor grote bedrijven

Post Image
Post Image
Post Image

Om een gepast straf antwoord te formuleren op de zoveelste saaie videocall bouwde MoJuice een eigen betrouwbaar én interactief streamingplatform. Het werd een sterk visueel én communicatief interactief platform dat het DNA van MoJuice ademt.

“Met Wavely bouwden we een eigen, onafhankelijke streamingplatform”, aldus Stefan Uytterhoeven, managing partner van MoJuice en bezieler achter Wavely. “Het was voor ons uiterst belangrijk een platform op poten te zetten dat niet alleen 100% betrouwbaar is, maar ook  easy to use voor de gebruiker. Daarnaast wilden we hoog inzetten op interactiviteit. Het interactieve karakter van Wavely zorgt ervoor dat we de unidirectionale videoplatformen overstijgen en zodoende echt het verschil maken.”

Wavely biedt ondermeer de mogelijkheid externe sprekers live in te bellen in de studio, polst naar de mening van het publiek met live polling en surveys, maar zet nog verder in op audience participation met een live chat. Ook de mogelijkheid om naadloos van de studiosetting naar break-out rooms over te gaan blijkt een meerwaarde voor de professionele klanten die voor Wavely kiezen.

De ontwikkeling van het platform echter stopt hier niet. “We blijven volop in de weer om ervoor te zorgen dat Wavely het strafste livestreamplatform is en kan blijven. Net omdat die audience participation én experience zo belangrijk is, willen we de kijkers thuis deel laten worden van de livestream”, verduidelijkt Uytterhoeven. “Corporate klanten waarvoor netwerken prioritair is willen naast break-out rooms ook de mogelijkheid om kijkers one-to­-one te laten netwerken. Voor hen ontwikkelden we de One-to-one chat, met de Who’s in the list kunnen gebruikers van het platform online netwerken, kijken wie er online is en een one-to-one videochat initiëren.”

Ook het entertainment aspect van een livestream laat Wavely niet onbesproken. Zo ontwikkelde MoJuice de Catch the camera waarbij het beeld van de kijkers thuis gecapteerd wordt en live in de studio wordt gebracht. “We hebben Regi in onze studio mogen ontvangen, en hij kan een feestje op gang trekken. Het was fantastisch om de beelden van de dansende en feestende mensen thuis te mixen met beelden uit de studio. Het dak ging eraf.”

Maar er is meer. “Ook met de Photo Uploader krijg je een link tussen het online en offline gebeuren en betrek je de kijkers. Het is opnieuw een feature waar je creatief mee aan de slag kan om van een livestream jou event te maken,” licht Stefan toe.

In de afgelopen maanden heeft MoJuice kunnen samenwerken met een groot aantal grote spelers uit de evenementenwereld. Ook zij zijn duidelijk overtuigd van de kracht van het Wavely –platform. “We hebben het geluk gehad om met een aantal grote banken en high profile bedrijven te mogen samenwerken. De online veiligheid en toegankelijk is voor zulke partners een prioriteit. Ook daar heeft Wavely zich al bewezen als stabiel, betrouwbaar en interactief”, verduidelijkt Stefan Uytterhoeven. “Ons platform laat elke partner toe op zijn manier te communiceren, en dat met een 100% betrouwbaar platform. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en blijven ondertussen volop inzetten op betrouwbaar, creatief én interactief communiceren met ons platform. Wavely is dé tool voor een livestream met een sterke persoonlijke meerwaarde”, besluit Uytterhoeven.

Wil jij ook virtueel, ijzersterk en creatief uitdagend en COVID-proof communiceren?

Get in touch via info@mojuice.com

Cross-Media Productiehuis – Mojuice

Shares

You May Also Like

Yalo Hotel: De ‘vree wijze’ nieuwe speler van de Gentse hotelscène

Op de hoek van de hippe Brabantdam met het François Laurentplein opent binnenkort het ...

Meet in Wallonia Day – 7 oktober

Wallonië-België Toerisme organiseert op 7 oktober de tweede editie van de ‘Meet in Wallonia ...

Je volgende meeting? Toch in Oostende met zicht op zee!

Kiezen voor Oostende als locatie voor je volgende evenement, is opteren voor een brede ...

Kloster Heidberg: klinkt veraf, maar toch dichtbij

Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw dat je terugvindt in ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021