Welkom in het nieuwe Kasteel Fruithof!

Post Image
Post Image
Post Image

De voorbije maanden hebben ze dankbaar gebruikt gemaakt van de uitzonderlijke periode om Kasteel Fruithof in een nieuw jasje te steken. De identiteit werd opgefrist en ze zorgden voor enkele eigentijdse en eigenwijze interieurstijlen waaruit je voortaan kan kiezen voor je event.

Samen met de eigenaar zijn ze aan de slag gegaan om enkele toffe concepten en mogelijkheden uit te werken voor evenementen in het kasteel. Nu er terug events mogen georganiseerd worden zijn ze er in het kasteel meer dan ooit klaar voor!

Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter

Verborgen parel in een groene oase van rust

Het karaktervolle Kasteel Fruithof dateert uit de zestiende eeuw en zowel het gebouw, de koetshuizen als de feeërieke vijver zijn gelegen in een groene oase van rust in Boechout, op een boogscheut van Antwerpen.

Door zijn verschillende kamers en prachtige grote tuin is het kasteel een uitermate flexibel inzetbare locatie, geschikte voor zakelijke en private events, gaande van 10 tot 300 gasten, zowel indoor als outdoor!

Het eventteam van het kasteel gaat met veel plezier aan de slag om van elk huwelijksfeest, teambuilding, meeting of zakelijk diner een magisch evenement te maken! Volledig op maat, overgoten met frisse ideeën en verfijnde catering, zodat er zorgeloos kan genoten worden van elk feest!

Kasteel Fruithof is het perfecte kader voor het hosten van elk event. Van intiem dineren in een authentiek kader met piano, vergaderen in een van de aparte meetingrooms, in het najaar weer de nacht in dansen met vrienden of collega’s, of bij mooi weer gebruik maken van de tuin voor een stijlvolle ceremonie en receptie aan de magische vijver: in Kasteel Fruithof kan het allemaal.

Huwelijksfeesten, communie- en andere familiale-aangelegenheden, zakelijke meetings, productlanceringen of commerciële events, workshops, persvoorstellingen, ….. De prachtige zalen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden en samen met het aanwezige eventteam zorgen ze voor een passende oplossing voor elk event.

Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15
2530 Boechout
www.kasteel-fruithof.be
events@kasteel-fruithof.be

Shares

You May Also Like

Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – ...

TOEKAN STADION @Van der Valk hotel Mechelen

Supporter de Rode Duivels naar de grote finale van het Europees Kampioenschap voetbal als ...

Interview met Pascal Cauwelier, CEO van Fast Forward

Onlangs kondigde MICE Magazine de doorgedreven samenwerking tussen Fast Forward en Butik aan. Hoog ...

Brugge ontvangt van 31 oktober tot 2 november het UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism

De Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), het Baskisch Culinair Centrum (BCC), EventFlanders en de stad Brugge hebben beslist om het 6e UNWTO World Forum ...

MaisonRouge founder Olivier Saverys opent eerste E-sportbar in Gent

MaisonRouge founder Olivier was vandaag aanwezig op de virtuele eerste steenlegging voor de eerste ...

Swisstainable Solutions from Switzerland Convention & Incentive Bureau

I don’t know about you, but there is definitely a feeling of positivism and ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.