Wild Gallery vernieuwt toegang met revolutionair ontwerp

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

In de Wild Gallery wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de renovatie van de inkomhal en de toegang naar de parkeergarage. Het resultaat is zonder meer O-N-G-E-L-O-O-F-L-I-J-K. De inkomhal, een plek waar doorgaans de ontvangst van de gasten plaatsvindt, werd herbekeken en bedacht met een bijzonder innovatief ontwerp. De toegangsweg naar de parking heeft dan weer een futuristische aanblik gekregen met gekleurde strepen die een indrukwekkend 3D-visueel effect creëren. Een lust voor het oog!

De Wild Gallery kenmerkt zich door een heel eigen charme, waardoor de Brusselse locatie sinds 2010 een groeiend succes kent. Een zuiver wit decor voor een eenvoudig en efficiënt design, een volledig modulaire ruimte van 2.200 m², vlotte toegang voor alle soorten vervoer én een parking van meer dan 800 plaatsen. Het enige dat de Wild Gallery nog overtuigender kon maken dan het al oogde, was de renovatie van de ingang volgens een totaal nieuw ontwerp. En dat is nu gebeurd. De mix van hout, spiegels en neonlichten die het creatieve team van de Wild Gallery heeft gecreëerd, is werkelijk verbluffend.

Op niveau -1 is de sfeer compleet veranderd. Gasten die aankomen via de ondergrondse parking, zien zich nu ondergedompeld in een donkere gang. De blacklights vormen groene en oranje fluorescerende strepen (de kleur van de Wild Gallery) die samen een 3D-structuur weergeven die de gasten moeten volgen om bij de liften te komen. Gewoon te gek!

Graag herinneren wij u eraan dat dit ongelooflijke gebouw helemaal klaar is om uw toekomstige evenementen te organiseren voor maximaal 1.100 mensen, een zeldzaamheid in Brussel!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Team Buildings en ontspanning in een groene oase: Azur en Ardenne

Azur en Ardenne is een aangenaam vakantiedomein in het zuiden van België. Je vindt ...

Meet Sweet at Radisson Blu Astrid Antwerp – meet our new sweet neighbour!

Combine your meeting or event with a visit to ‘Chocolate Nation’, the newest must-see ...

Act!events organiseert het E-recruitment Congress 2019!

De tweede editie van het E-recruitment Congress was opnieuw een schot in de roos. ...

Château d'Eau Events • Inpiring place

Do you know why Chateau d’Eau is without any doubt the best place for ...

Park Inn by Radisson Liege Airport, The meeting point!

Conveniently located at the junction of the main highways and next to major business ...