Wild Gallery vernieuwt toegang met revolutionair ontwerp

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

In de Wild Gallery wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de renovatie van de inkomhal en de toegang naar de parkeergarage. Het resultaat is zonder meer O-N-G-E-L-O-O-F-L-I-J-K. De inkomhal, een plek waar doorgaans de ontvangst van de gasten plaatsvindt, werd herbekeken en bedacht met een bijzonder innovatief ontwerp. De toegangsweg naar de parking heeft dan weer een futuristische aanblik gekregen met gekleurde strepen die een indrukwekkend 3D-visueel effect creëren. Een lust voor het oog!

De Wild Gallery kenmerkt zich door een heel eigen charme, waardoor de Brusselse locatie sinds 2010 een groeiend succes kent. Een zuiver wit decor voor een eenvoudig en efficiënt design, een volledig modulaire ruimte van 2.200 m², vlotte toegang voor alle soorten vervoer én een parking van meer dan 800 plaatsen. Het enige dat de Wild Gallery nog overtuigender kon maken dan het al oogde, was de renovatie van de ingang volgens een totaal nieuw ontwerp. En dat is nu gebeurd. De mix van hout, spiegels en neonlichten die het creatieve team van de Wild Gallery heeft gecreëerd, is werkelijk verbluffend.

Op niveau -1 is de sfeer compleet veranderd. Gasten die aankomen via de ondergrondse parking, zien zich nu ondergedompeld in een donkere gang. De blacklights vormen groene en oranje fluorescerende strepen (de kleur van de Wild Gallery) die samen een 3D-structuur weergeven die de gasten moeten volgen om bij de liften te komen. Gewoon te gek!

Graag herinneren wij u eraan dat dit ongelooflijke gebouw helemaal klaar is om uw toekomstige evenementen te organiseren voor maximaal 1.100 mensen, een zeldzaamheid in Brussel!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Beambooth: Photobooth met extra touch op je business event

Overtref je graag je klanten met iets nieuw en stijlvol? Trek meteen de aandacht ...

Welke locatie voor welk event kies je best? – Seminar@home

Je locatie bepaalt voor 85% de efficiëntie van je meeting, event. Wist je dat ...

Den Hof biedt alle facetten van het HORECAPAKKET

Den Hof biedt alle facetten van het HORECAPAKKET: restaurant, bar, seminarielocatie, eventlocatie, hotel met ...

GAMMA klust bij in eventlocatie Business Faculty

Voor hun klus- en welkomstdagen staan Bompi, zijn mannekes en het GAMMA-personeel elk jaar ...

Workout @ the office – Seminar@home

KANTOORGYM VOOR DUMMIES 1. De tapdanser Zet een leuk muziekje op en laat de ...

Ontdek de nieuwste trend voor 2019

We Are Golden In 2018 ontwikkelden we voor enkele klanten een gouden kleur op ...