Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende de wintereditie de deuren, inclusief tijdelijke ijspiste. Winterse sfeer, lekker eten en ijsschaatsen met de Antwerpse skyline op de achtergrond en strategisch gelegen vlakbij de ponton van de watertaxi!

Op dinsdag 11 december werd dan de kick-off gegeven voor de B2B-activiteiten.

Ik was uitgenodigd door Ambrosia Fijnkeuken, we kennen elkaar reeds zeer lang, ze zijn immers van bijna het begin erbij als adverteerder. Ambrosia Fijnkeuken staat voor kwaliteit, een keuken die me enorm aanspreekt, klassiek maar met een vernieuwde toets. Smaak, daar draait het toch allemaal om bij lekkere gerechten! En zo was het gisteren ook het geval. Zodra ik de locatie binnenkwam, werd ik vriendelijk ontvangen met een glaasje bubbels, de aperitief was buiten, alles volop in Kerstsfeer, de schaatspiste was mooi uitgelicht door de talloze verlichte Kerstbomen.

De aperitiefhapjes leken wel eindeloos, stuk voor stuk afgewerkt met de grootste finesse. Enfin, de sfeer zat er direct in, ik waande me ergens in het hoge noorden, maar dan met zicht op de prachtige skyline van Antwerpen. De walking diner ging door in de mooi ingerichte winterchalet. Gans de avond werd ik samen met mijn gasten verwend met de fijnste gerechtjes, terwijl een top DJ uit Ibiza … – grapje, de zoon van de zaakvoerder – de ambiancemuziek feilloos voor zijn rekening nam!

De bediening liep zeer vlot en attentvol, we kwamen niets te kort. Niet eenvoudig vermits het een walking diner was met individuele gerechten, maar iedereen kreeg steeds netjes zijn gerechten, en warm!

Tijdens de leuke avond had ik ter plaatse een gesprek met Kurt Van den Broeck, zaakvoerder van Ambrosia Fijnkeuken en catering partner van deze winterbar.

“De Wintereditie is heel mooi en sfeervol. Je hebt de indruk in een Oostenrijkse berghut te vertoeven. Kortom, een gezellige, winterse sfeer, zowel buiten als binnen”, aldus Kurt Van den Broeck. “Met Ambrosia werken we steeds een volledig catering pakket uit voor bedrijven, maar ook voor particulieren: aperitief, BBQ of walking diner“Aan de catering activiteiten die wij organiseren, kunnen zo’n 150 personen comfortabel deelnemen. Als het weer meevalt en ook buitenactiviteiten mogelijk zijn, zo’n 250.”

Tijdens de Kerstvakantie  open van dinsdag tot zondag, buiten de schoolvakanties open van donderdag t.e.m. zondag, tot februari.

Tijdens de kerstvakantie is de wintereditie van Strantwerpen elke dag geopend vanaf 10u tot 23u (op vrijdag & zaterdag 01u)
Buiten de kerstvakantie woensdag & zondag vanaf 10u tot 23u – vrijdag & zaterdag vanaf 10u tot 01u.

Indien je als bedrijf nog niet weet waar naar toe tijdens de feestdagen of wil je een originele Kerstdrink organiseren voor je personeel, dan is de wintereditie van Club Cabane een echte aanrader. Wood Approved!

Meer info via Ambrosia Fijnkeuken, info@ambrosiafijnkeuken.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Uw partner voor al uw Evenementen – Ambrosia Fijnkeuken

Shares

You May Also Like

7theaven opende het nieuw jaar in stilte te Heist-op-den-Berg

Het slotspektel Heist Winter ging dit jaar niet gepaard met luide knallen maar wel ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Together We Rock, VIP Invitation

You are invited you to a special networking event in Hard Rock Cafe Antwerp ...

ADMEI stands for Association of Destination Management Executives International

Introduction to ADMEI by  Brigitte Boone, Director – Member of the International Board of ...

Nieuwe Frisse locatie – Seminar@home

Seminar@home wenst jullie fijne feestdagen toe en een prachtig 2019 vol met inspirerende meetings ...

Wood & Wauters’ Eindejaarresolutie

Het is ondertussen een ware traditie geworden. Aan het einde van het jaar blikken ...