Winterse meeting- en eventlocaties in Gent & Oost-Vlaanderen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Weldra is het weer zover. Die Kerst- en Eindejaarsfeer. Tover dus die vuurkorven, schapenvelletjes en alle andere winterse attributen maar weer tevoorschijn en organiseer een spetterend eindejaarevent voor uw klanten of start het nieuwe jaar op ludieke wijze met collega’s of vrienden. Gent en Oost-Vlaanderen kunnen u alvast inspireren met prima sfeervolle locaties en winterse activiteiten. Maak van uw event een heuse winterspecial! Het meetingbureau MeetinGent & Oost-Vlaanderen helpt u graag op weg.

Hierna alvast enkele ideeën.

Op zoek naar een exclusieve locatie voor uw bedrijfsfeest tijdens de wintermaanden? Dan is de tuin van Alix Table & Jardin d’Amis, misschien wel de juiste locatie voor die après-ski sfeer met schapenvellen, skilatten en glühwein.

Of wat dacht je van de pop-up foodbar die WATT The Firms opent in december, middenin de levendige kantoren & eventspaces aan de Nieuwewandeling en vlakbij de Coupure. Bovendien verzorgt deze cateraar ook alle evenementen en meetings in de Gallery. WTF is zoveel meer dan een klassieke eventlocatie …

Misschien heeft u wel zin in een winterse dag samen met uw team? Dan is Ecco La Luna de juiste partner. Dit bedrijf biedt immers een brede waaier aan fijne outdoor teambuildings en leuke indoor activiteiten en incentives. Zeg maar perfect om ook tijdens die koude wintermaanden de teamspirit opnieuw aan te scherpen en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Een greep uit de mogelijkheden: Christmas Explorer, Ice Sculpting, 2CV Winterspecial …

Of laat u zich tijdens de winterdagen liever inspireren door het kabbelende water van de Leie? Vergader dan in stijl en geniet van een zorgeloze meeting met ontspannend uitzicht op de natuur in Auberge du Pêcheur. Tijdens de pauzes worden uw gasten uiteraard culinair verwend.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Gent & Oost-Vlaanderen – MeetinGent & Oost-Vlaanderen

 

Shares

You May Also Like

Nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2019 is beschikbaar

Meeting in Brugge, het officiële congresbureau van de stad Brugge, stelt haar nieuwe ‘Meeting ...

MPI Roadshow: an interview with MPI CEO Paul Van Deventer

On Wednesday, February 13th, the MPI Roadshow made a pitstop in Brussels at the ...

J&M Catering ondersteunt Antwerp Diner om € 105.000 op te halen voor het goede doel

Antwerp Diner, het jaarlijks benefietgala voor de strijd tegen aids en HIV, kwam voor ...

Aanbod 5G door Brugse bedrijf Citymesh

In 2015 kocht het Brugse bedrijf Citymesh radiospectrum van telecomregulator BIPT om Wi-Fi-netwerken uit ...

MICE-activiteiten in een ontspannen sfeer: Azur en Ardenne

Middenin de Ardennen, gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt ...