World Trade Center Association kiest Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp als vaste locatie in Antwerpen

Post Image
Post Image

World Trade Center Association (HQ New York) kiest ervoor om zijn dienstverlening onder te brengen in het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp aan het Centraal Station in Antwerpen. Door de samenwerking en de co-branding met dit wereldmerk verandert de naam van het hotel officieel in: Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

World Trade Center (WTC) en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp hebben allebei goede redenen om deze stap te zetten. Op het vlak van hotelontwikkelingen staat er veel te gebeuren in Antwerpen. Tegen eind 2019 komen er in deze stad maar liefst 1.000 hotelkamers bij. Voor de bestaande hotels komt het erop aan om zich te onderscheiden.

Door de co-branding wordt de Europese Lindner-hotelgroep, via het hotel in Antwerpen, verbonden met de internationale aanpak van het bekende World Trade Center, en met alle landen waarin deze wereldorganisatie aanwezig is via een sterk uitgebreid zakelijk netwerk.

“Deze samenwerking heeft een bijzondere toegevoegde waarde voor onze zakelijke gasten en de hele lokale en internationale zakenwereld,” vertelt Peter J.J. Nuiten, algemeen directeur van Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp enthousiast.

Internationale context van het World Trade Center

Het World Trade Center heeft wereldwijd vestigingen in 88 landen en 318 steden en heeft de functie van deuropener voor bedrijven die internationaal zaken willen doen. De World Trade Center kantoren zijn doorgaans terug te vinden in steden met belangrijke business activiteiten, vlakbij havens, luchthavens, stations en bruisende zakencentra.

“In Antwerpen kan het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp als vaste stek voor World Trade Center Antwerp deze rol uitstekend vervullen. Met de nieuwe uitvalsbasis willen we onze werking meer uitstraling geven en naar een hoger niveau tillen. Het leggen van nationale en internationale contacten voor en tussen bedrijven door World Trade Center Antwerp gebeurt voortaan vanuit een standingvolle en professionele omgeving”, benadrukt Fred Niemans, voorzitter van World Trade Center Antwerp.

Metamorfose van het hotel

Zowel de benedenverdieping als de 12de verdieping van het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp krijgen een volledige remake in Urban Chic stijl. Er komt een volledig nieuwe benedenverdieping, compleet met co-working places, meeting corners en state-of-the-art vergaderfaciliteiten.

Het vergadercentrum op de 2de en 3de verdieping van het hotel wordt visueel gekoppeld aan een 10-tal havensteden waar ook een World Trade Center netwerk actief is. Die zalen zullen elk een nieuwe naam krijgen van een stad met belangrijke business- en havenactiviteiten. De vergaderzalen worden ook uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes op het vlak van multimedia. Tevens wordt de 12de verdieping officieel de World Trade Center Sky Lounge.

Deze remake maakt deze nationale en internationale business hub in het administratieve en zakelijke hart van Antwerpen klaar voor de toekomst.

“De mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in een business gerelateerde vorm vinden we heel belangrijk in het hotel. We willen zowel voor de toeristen als voor de zakenklanten een thuisgevoel creëren. In het weekend komen hier vooral city trippers en in de week ontvangen we voornamelijk zakenmensen. Voor beide groepen willen we zorgen voor een ontspannen sfeer”, aldus nog Peter J.J. Nuiten.

Alle diensten voor bedrijven

Het hotel biedt 173 kamers en 15 multifunctionele meeting zalen op de 2de en de 3de verdieping en de World Trade Center Sky Lounge op de 12de verdieping.

“In deze omgeving kan World Trade Center perfect alle diensten aanbieden die bedrijven nodig hebben om in een internationale context actief te zijn. Dat kan gaan om secretariaatsdiensten, juridisch advies, fiscale ondersteuning, vastgoedadvies en ga zo maar door. Hiermee kan Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp zich ook onderscheiden van andere Antwerpse hotels die deze diensten niet aanbieden. De samenwerking biedt voor onze leden, de zakelijke hotelgasten en internationale bezoekers van Antwerpen heel wat voordelen. Dit zowel in de regio als in hun internationale business. Zo zijn 318 bekende wereldsteden beter geconnecteerd met Antwerpen”, voegt Patrick Moens, vicevoorzitter van World Trade Center Antwerp er nog aan toe.

Door deze opportuniteit en co-branding maakt het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp zich klaar voor de toekomst. Een bekend designbureau met mooie referenties in de hotelsector tekende alvast de metamorfose van de beneden- en de 12de verdieping uit. De werkzaamheden zullen voor eind maart 2019 de werkzaamheden uitgevoerd zijn.

Voor persinformatie en interview: neem contact op met Peter J.J. Nuiten, algemeen directeur Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, op tel.nr: +32 473/11.83.26 of +32 3/227.77.00 (peter.nuiten@lindnerhotels.be) 

Contact WTC Antwerp: fred.niemans@wtcantwerp.be en patrick.moens@wtcantwerp.be

Meer informatie: www.wtcantwerp.be  Ÿ  www.lindnerhotels.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Lindner Hotel & City Lounge – Vergaderlocatie in Antwerpen

Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ...

Interview met Bart De Vos: trends in de sector

Creationz is een full service event agency gelegen in Keerbergen en bestaat ondertussen anderhalf ...