WP Hotels & Events pakt uit met Pop-up zomerbar & resto The Layher

Post Image
Post Image

De groep achter Het Witte Paard, WP Hotels & Events, kende een veelbelovende start van het jaar. Bedrijven als AllPhi, Pepsico en CNH New Holland strooiden met niets anders dan lof. Alles was voor hen tot in de puntjes georganiseerd, met heel wat blije gezichten tot gevolg.

De maanden die daarop volgden stonden ook al bol van de seminaries. In april vonden ons jaarlijkse paasshows plaats onder de titel ‘Live is Life’. Meteen ook de aanloop naar een zomer met maar liefst 65 shows op de kalender! Lou Deprijck was de special guest in de avondshow ‘Let’s Go Bananas’, terwijl Jacky Lafon opnieuw het voortouw nam voor haar vertrouwde variétéshows in de namiddag, dit jaar onder de noemer ‘Jubilee Aan Zee’ – verwijzend naar Jacky zelf, die dit jaar maar liefst 55 jaar op de planken zou gestaan hebben.

Het coronavirus besliste hier echter anders over. Na de paasshows, werden ook de zomershows en tal van andere evenementen geannuleerd of uitgesteld tot 2021. Alle 5 de hotels moesten noodgedwongen sluiten, want er mocht niemand naar zee komen. Tot slot sloot elk restaurant zijn deuren. Een pijnlijke situatie voor de hele event- en horecasector, maar net zo goed voor iedereen daarbuiten. De groep bleef echter niet bij de pakken zitten…

We zochten met het ganse team naar een manier om Het Witte Paard deze zomer toch levendig te houden. Naast Hotel Saint Sauveur kwamen we met het idee op om een braakliggend stuk grond een heuse pop-up zomerbar en restaurant neer te zetten. De zaakvoerder, Ben Van den Keybus, nam onmiddellijk contact om met Michel Van den Brande. De zaakvoerder van Kontrimo sprong meteen mee op de kar en een week later stond er al een terrastoren, bestaande uit twee verdiepen en een nog een tussenverdiep. Daarnaast werd er nog een prachtige tent neergezet en het resultaat mag er zijn. Live muziek op vaste tijdstippen is de kers op de taart. Voor sfeer en gezelligheid, op een unieke locatie in Blankenberge, is er maar één adres: The Layher.

Met dit concept willen wij echter de B2B-klanten niet vergeten. Het pop-upproject biedt ook de mogelijkheid om met groepen te komen genieten van een drankje en een hapje. Live muziek is opnieuw een mooie extra. De 4 verschillende zones zorgen er dan weer voor dat er geen te grote groepen kunnen samenzitten. Misschien wel het ideale zomers uitje met klanten en/of collega’s?

Onze acties naar bedrijven:

  1. Organiseer je event of seminarie in september en geniet van een gratis bierreceptie + hapjes voor de ganse groep (max. 30 min). Enkel geldig op een meerdaags seminarie en met een min. van 20 personen.
  2. Een afterwork in augustus of September? Ontvang voor de ganse groep gratis tickets voor onze zomershow Let’s Go Bananas 2021 (waarde €49 p.p.).

Tot snel in The Layher!

Vergaderzalen Blankenberge – WP Hotels & Events

Shares

You May Also Like

Plug-In Hybrid Meetings: a Success for Pentahotel Brussels City Centre

Three months ago, Pentahotel Brussels City Centre launched its Plug-In hybrid meetings and event ...

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat ...

Skanna Horecapersoneel blijft verbinden binnen en buiten de eigen bedrijfsgrenzen

Wie Selma Rana en Jacob Wouters van Skanna Horecapersoneel volgt op LinkedIn, weet dat ...

Oostende brengt collega’s terug samen

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie ...