Yannick Bouts, nieuwe directeur ‘La Butte aux Bois’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van ‘Domaine La Butte aux Bois’ ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur-gastheer. Voor de Hasselaar is hiermee de cirkel rond. Immers, de 40-jarige Limburger heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan in hotelketens in Brussel en bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende ‘Auberge du Pêcheur’ in Sint-Martens-Latem. Na de opening en het management van het prestigieuze hotelproject ´Tafelrond – The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, waar hij mee van scratch een fantastisch product kneedde, keert Yannick nu terug naar zijn Limburgse roots.

Het 5-sterren Superior Hotel ´Domaine La Butte aux Bois´ wordt dus zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt. Hij staat dan ook te trappelen om de gasten van het gerenommeerde Restaurant ‘La Source’ en Spa Retreat ‘La Forêt´ persoonlijk te begroeten. Na 11 jaar neemt hij de fakkel over van Mark Alofs wiens nieuwe uitdaging zich in Antwerpen situeert. In het historische hart van de stad neemt hij daar de opening en het management van het luxueuze horecaproject ´Botanic Antwerp´ op zich.

“Ik heb veel respect voor wat Marc Alofs hier in ‘La Butte aux Bois’ heeft bereikt”, stelt Yannick Bouts. “Ik ben dankbaar om hem als voorganger te hebben gehad. Ik krijg hier een heel mooi product in handen met een sterke uitstraling. Ik sta dan ook te popelen om hier te knallen! De afgelopen weken heb ik alles vanop afstand kunnen bekijken. Vanaf 1 januari start ik dan echt. Iedere manager drukt zijn eigen stempel, dat ga ik ook doen. Mijn toekomstige teamplayers in La Butte gaan samen met mij nog een versnelling hoger”, aldus de nieuwe gastheer. “Zo gaan we nieuwe zakelijke arrangementen aanbieden waarbij uiterst comfortabele meetingrooms hand in hand gaan met TOP-gastronomie, Limburgse hartelijkheid en welverdiende ontspanning in de ‘state of art indoor Gym & Spa’.”

De kersverse directeur is dan ook erg onder de indruk van ‘Domaine La Butte aux Bois’. “Ik vind het indrukwekkend hoeveel de familie Bullens heeft geïnvesteerd in ‘La Butte aux Bois’. Dit is een totaalproduct dat er staat: het sterrenrestaurant ‘La Source’, het ‘Le Bistro’, ook met een gastronomische keuken, de Spa Retreat ‘La Forêt´ o.l.v. dermatologe Dr. Bullens-Goessens met de allernieuwste apparatuur voor medische behandelingen, de seminariezalen … Ik sta versteld. Ik was me voorheen niet ervan bewust dat we dit niveau van de hoogste kwaliteit hadden in ons land,” aldus nog Yannick Bouts.

‘Domaine La Butte aux Bois’ is het allereerste 5-sterren Superior hotel in België en the place to be voor zowel uitzonderlijke events, professionele meetings, privé-feesten (zo’n 40 huwelijken per jaar, privé-diner salons, enz.) als gastronomische ontspanning.

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois

Shares

You May Also Like

Den Hof is een binnenlands zakenhotel & trouwlocatie maar blijft niet bij de pakken zitten!

Gezien het zakenleven zo goed als stilligt, de conferenties en evenementen allemaal worden uitgesteld, ...

The-XPrnZ-Walk

Een COVID19-proof event beleving: bestaat ze?

GELUKKIG NIEUWJAAR! “Gelukkig Nieuwjaar, beste wensen voor 2020, een goede gezondheid en…”.  Het lijkt ...

Technopolis is blikvanger op 2e editie Smile Safari

Smile Safari, het “super instagrammable” en sinds dit jaar ook “tiktok-friendly” pop-upmuseum is terug! ...

Extended Reality bij AED Studios

Vanaf september biedt AED Studios in Lint de mogelijkheid aan tv-, film- en eventproducers ...

OPEN BRIEF namens de eventsector

“Ik kan die mensen hun frustratie zeer goed begrijpen, die mensen zijn zéér professioneel, ...