Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team werd door de Belgische Kamer der verhuizers ingeschakeld voor de organisatie van het 24ste Young Movers Congres. Dit driedaagse congres vond plaats in het hart van Europa: Brussel. Het NH Bloom hotel vormde de locatie voor presentaties, pannelgesprekken, keynote sessies en netwerkmomenten.

Gericht op de ‘young potential’ uit de verhuisindsustrie werd dit een dynamische en onvergetelijke ervaring om de carrières van deze jonge mensen te boosten met kennis. De focus lag op de digitalisering en de uitdagingen die dit meebrengt voor de verhuissector. Er waren zo’n 285 aanwezigen, wat 20% meer was dan vorig jaar. En wat was het een internationale gelegenheid! 40 verschillende landen waren vertegenwoordigd, en hoewel het een Europees congres was, kwam toch 15% van de deelnemers van buiten Europa. Op deze manier hebben zij het mooie Brussel ook leren kennen.

Ons professional congres organiser-team stond garant voor de vlotte organisatie inclusief de registratie, sponsoring, ontwerp van de huisstijl, de invulling van de gala-avonden en de activiteiten. De dinners gingen door in het artistieke Felix Pakhuis en de moderne Wild Gallery te Brussel. Dat de deelnemers tevreden waren zegt genoeg. Met een gemiddelde score van 8,36 op 10 voor de organisatie, is dit een pluim op de hoed van ons PCO-team.  Zoals één van de deelnemers zei: “YMC was an outstanding experience and an amazing networking opportunity because we met so many friendly new faces from around the world. The hotel was really nice, and the event organization was first class”.

Zaterdag was het een dag vol activiteiten. En de experten daarin heeft Event Masters al zelf in huis. Voor de activiteiten werd het wederom een geweldige samenwerking met ons teambuilding departement dat zorgde voor enkele activiteiten. Knowing me, knowing you werd op de eerste avond gespeeld om de young movers te laten netwerken en kennis te laten maken met elkaar. De laatste dag was er een Go-team stadsspel en tijdens het gala dinner werd er een hit the music gespeeld.  De  DMC van Event Masters zorgde dan weer dat alle transfers van en naar de verschillende locaties vlot verliepen!

Event Masters heeft het echt allemaal in huis!

Ook geïnteresseerd om te kijken hoe we aan uw congress, meeting of conferentie een extra dimensie kunnen geven? Contacteer onze PCO afdeling!

Gepubliceerd op www.eventnews.be op 08/06/2018

Wild Gallery
11 rue du Charroi – 1190 Brussels
info@wildgallery.be
Tél: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Eco-Responsible Meetings at The Hotel.Brussels

The Hotel recently obtained the “Green Key” Certification for the eco-responsible initiatives they have ...

Noordzeecruise windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke ...

40e kunstexpositielocatie voor BooART Kunstbemiddeling

Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt groot succes Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt ...

MIDES Awards 2019 powered by DM&S

Binnen de cross mediale aanpak van het agentschap DM&S waande op 23 februari 2019 ...

Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event? Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of ...